Tyttö on nyt ollut tosi kiukkunen koko illan. Oon vaihtanut vaippaa ja syötellyt, ei tunnu rauhottuvan, lenkillä käyminen 22 jälkeen oli kyl aikamoinen suoritus kun itku oli vaan pahentunut siihen mennessä. Punaisuus pepussa oli tosin vähentynyt illan kylvyn jälkeen. Vaikuttaa siltä että kyse on masusta mut voi tietysti se peppukin sen lisäks ärsyttää. Alko mamma olla vähän olla toivoton. Haen huomenna sinkkivoidetta ja jotain masuun, en halua enää arvuutella mistä tää homma johtuu.Näin se vaan on.

Juur nyt tyttö ei itke, sain äsken monella syötöllä ja tuudituksella sen jotenkin rauhalliseks ja tuntuis siltä että nyt ainaski hetken on tyytyväinen. Makaa vieressäni sohvalla imetystyynynpäällä

Mut tää univelkasuus on jotain sairasta. Mä en enää oikeesti tiiä itekkään miten jaksan kun oon nukkunut nin vähän ja huonosti pidemmän aikaa. Kai ne pienet pidemmät tirsat sit korvaa paljonkin..? 

Piti tänään kirjottaa, että äitiys on jotain maailman ihaninta, kun pieni viaton lapsonen rauhoittuu äidin hellässä syleilyssä ja jolle sä olet se maailman paras ja ihanin.

Jotenkin tän 18 tunnin jälkeen mitä tyttö on ollut putkeen hereillä itkien paitsi 19-21 niin en tiedä oonko nyt niin vakuuttunut.

Onneks huomenna on uus päivä.

S