Neuvolaan on enää viikko, se on 21.5.2013. Olen kirjoittanut paljon oireita ylös ja ostanut kaksi ihanaa bodya sekä odotus kirjan "Yhteinen odotus".

913191_10152800610650463_1579778250_a-no

Lisäksi tilasin sea band rannekkeet ja ne ovat helpottaneet oloa mahottomasti, sain ne postitse tällä viikolla maanantaina. Voisin kirjoittaa täne nyt oireita viimeisiltä viikoilta.

Tänään; keskiviikkona 7+3

Palelin aamulla ulkona puistossa koiran kanssa vaikka aurinko paistoi ja oli 11 astetta.Himoitsin salamileikkeita vuosien jälkeen joten kävin ostamassa sitä ja paahtoleipää.Sea band ranneikkeita en ole ottantu pois ranteista kolmeen päivään, hyvin toimii.Aurinko paistaa ja kaikki on hyvin.

Eilen tiistai 7+2

Aamulla heräsin aikaisin enkä ollut nukkunut taaskaan hyvin, kello 9 heräsin ja kello 11 kaveri tuli hakemaan minua viemään tavaraa kirpputorille Vantaalle, hänellä oli hänen pieni poikansa mukana ja kaikki meni hyvin kunnes aika alkoi loppua ja mun piti lähteä töihin, ajettiin takaisin Helsinkiin kaasu pohjassa, ehdin kävellä koiran kanssa pikaisen 10 minuutin lenkin jonka jälkeen jätin hänet uudelleen yksin. Ja hän itki perääni. Ekan kerran kolmeen vuoteen se itki, koko illan töissä mietin sitä pikkusta ja illalla annoin paljon rapsutuksia sille. Söin töissä tunnin välein, joten huonoa oloa ei tullut, hengästyin aikasempaa enemmän rappusia noustessa. Olen luopunut kokonaan sähkötupakastakin lapsen takia, silti haaveilin siitä.

Maanantaina 13.5.2013 rv 7+1

Perus iltavuoro töissä, aamulla koiran kanssa ulkoilua ihanassa säässä. Olo helpottui heti kun aamulla tuli postissa sea band rannekkeet, en voisi olla iloisempi, en varmana ota näitä pois koskaan.

Sunnuntaina rv 7+0 POKS! Sunnuntai äitienpäivä.

Aluksi Liberon sivuilta suoraan kopoitua ;

Lapsi kasvaa huimaa vauhtia tällä viikolla, peräti millimetrin päivässä! Näiden seitsemän päivän aikana lapsen pituus yli kaksinkertaistuu.

Pieni sydän lyö ja pumppaa verta kaikkiin kudoksiin. Soluissa, joista kehittyy aivot, toiminta on jo kiivasta. Kehittymässä olevien aivojen eri lohkot alkavat erikoistua tehtäviinsä. Lapsen aivot muuttuvat jatkuvasti monimutkaisimmiksi, ja niissä on jo toimintaa. Hermosolujen välille syntyy koko ajan uusia yhteyksiä.

Lapsi voi jo myös liikkua.

Lapsen kasvot alkavat muotoutua. Silmät alkavat kehittyä, mykiöt muodostua ja jopa iiriksen värin voi erottaa.

Napanuora on täysin kehittynyt (suunnilleen 40 viikon jälkeen se on noin 55 cm pitkä ja yhdestä kahteen senttimetriä paksu). Lapsi saa napanuoran välityksellä happea ja ravinteita, ja jäteaineet poistuvat sen kautta. Suolet kehittyvät napanuorassa, koska lapsen vatsassa ei vielä ole tilaa.

Omat oireet ;

Suht hyvä olo lukuunottamat raskasta hengästymistä kävelylenkillä.

Hyvä ruokahalu, tuli syötyä äitienpäivän kunniaksi viikon edestä, herkutkin menivät alas. Väsyn helposti, esim. siivotessa ja kävellessä tekee mieli mennä istumaan ja lepuuttaa selkää ja jalkoja.

Väsytti tänään vähän ja olen haukoitellut, iltaturvotus oli todella iso:D

Lauantai 11.5.2013 rv 6+6

-paha olo

-järkyttävä närästys

-hajut ällötti

Perjantai 10.5.2013 rv 6+5

Kylläpä aika matelee, odotan ensimmäistä neuvolaa. Aamulla oltiin koiran kanssa 4 tuntia asioilla, käytiin kaupoilla, pesemässä autoa, puistossa, ostettiin roskaruokaa ja käytiin eläinkaupassa yms. Sitten kotiin muutamaksi tunniksi syömään ja nukkumaan 15-19 ja sen jälkeen taas uudelleen imuroimaan autoa pariksi tunniksi.Jäätelöjä meni kaksikin tänään, salaatti oli ok myös mutta kana alkoi yhtäkkii tökkii. Kauhea turvotus. Onko masussa elämää? Onneksi on 4 vapaapäivän toinen päivä vasta menossa, minä nautin.

............JATKUU........