Heipsan!

 

Tänään ollaanki saatu vähän liikuntaa. Koirakin on kotona<3

Aamulla nousin ylös 8, kotihoito tuli kello 9. Lähdin asioille ja melkein myöhästyin kun tulin takaisin. Kävin pidemmällä ruokaostoksilla. En mene enää ensi kerralla niin pitkälle tarjousten perässä kun matkoihin menee niin paljon aikaa. 

Palattuani piti saman tien pakata laukkuun vauvan tarvikkeet ja lähteä junalle missä olimme sopineet näkevämme kaverin kanssa. Tyttö heräsi juuri kun lähdimme mutta nukahti pian vaunuihin. Lunta tuli kunnolla tuohon aikaan (11-12..)

Meillä oli tosi kiva päivä. Takas tullessa tyttö alko olla levoton. Päästiin lumi tuiskeessa kotiin 15 aikoihin.. Tajusin silloin, että oon ollut 5 tuntia liikkeellä. Ei ihmekään että väsytti. 

Kotona vaihdoin tytölle vaipan ja syötin isomman tuttipullollisen maitoa mutta neiti vaikutti edelleen kiukkuiselta. Seuraavat 3 tuntia kaverin kanssa vuoroteltiin tytön sylissä pitämisessä. Samalla tein meille kanasalaatit, tyttö nukahti hetkeksi välissä jolloin nautittiin salaatit. Sitten hän olikin taas huonovointinen. Kaverini hoiti tyttöä paljon. 

Joskus 19 aikoihin nukahti uudelleen hetkeksi. Vieraat tulivat tuomaan koiran meille. Tyttö heräsi ja oli taas itkuinen.. En ollut oikein varma miksi itkeskeli, pelkästin miten loppulilta menee. Vieraiden lähdettyä 21 aikoihin tyttö oli todella väsynyt. Vihdoin nukahti syliini imetyksellä.

Heräsi 23 aikoihin, lämmitin maidon hänelle mutta nukahti ennen kuin ehdin aloittaa syötön.

Tänään aion suunnata ajoissa sänkyyn eli kohta puoliin=) Huomenna aamulla 8 jälkeen ylös..

S