Ehdin jo huokaista, että pahoinvointi on vähentynyt tai mulla se on lähinnä pahaa oloa ollut. En oo tarvinnut edes sea band-rannekkeita kolmeen päivään. No eilen se alko aluks kauheella väsymyksellä, tuntuu että kello 20 jälkeen illalla ei pysy hereillä. Ja taistelin sen kans koko illan ja sit alko viel huono olo päälle. Tänään väsymys töissä jatkuu ja paha olo on tullut takaisin. Eikä mul tietenkään ole niit rannekkeita. Mitään ei ees tee mieli syödä mut oon pakottanut itteni. Kaikki etoo mua.

Kuumeinen ja kipee olo. Tekis mieli vaan nukkua ja olla kotona mut täytyy hoitaa nää velvollisuudet. Kaveri tulee illalla Jyväskylästä niin pakko mennä sitäkin näkee, se ei tiedä siis et oon raskaana eikä olla nähty yli vuoteen. Toivottavasti nähään hyvis ajoin sillä en pysty kyllä valvomaan kovin myöhään. Ja samalla tää putkiremontin muutto päällä, koko ajan pitäs olla pakkaamassa tavaraa ja sekin väsyttää.

Lonkat on kipeet, tuntuu että alaselkään koskee myös. 

Semmost tänne, en ole todellakaan kovin hyväl tuulella kun huusin koirallekin tänään aamulal lenkillä. Ei hyvä. Nukuin viime yönä 9 tuntia mut tuntuu et en olis nukkunut yhtään.

 

S+ mini 10+3