Hän nukahti hetki sitten. Olen odottanut tätä hetkeä koko päivän. Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan olla lapseni kanssa mutta hänellä oli taas tänään pipiä masussa ja ei meinannut millään rauhottua. Monta tuntia yritettiin päikkäreitäkin. Äiti vaan väsy ja tyttö kiukustui siitäkin lisää. Lähdimme pitkälle kävelylle lopulta ilta-päivällä ja siellä hän nukahti, uskaltauduin kauppaan, nukkui senkin ajan. Tulimme kotiin niin pikkuinen oli kuin uusi tyyppi, hymyili ja leikitiin pitkään kunnes äsken alkoi taas vähän väsymään. Syötin ja nukahti. Oli oikeen käytävä makkarissa monta kertaa varmistamassa nukahtiko oikeasti kun on viimeiset illat taistelut unta vastaan tunti kausia ja nukahtanut vasta 21 jälkeen.

Päivän aikana on ollut ihanaa aurinko.Nyt kädessä kahvikupponen ja päällä telkkari. Omaa aikaa. Oon aivan poikki ja väsynyt. Taidan mennä ajoissa nukkumaan. Menin eilenkin mutta tyttö herätti 1,5 tunnin välein yöllä. Koko yön ramppasin hakemassa maitoa ja heijasin tyttöä. Ehkä sit tänä yönä paremmin.

Meijän asuntokuviot mietitytti tänään. Tän viikon pankkireissu ei sinänsä tuonut mitään uutta.Nyt odotellaan ensimmäistä yhtiökokousta ja sitä tuleeko julkisivuremontti ja milloin. Tällä hetkellä asumistukea myönnettiin 30euroa joten tilanne ei ole todellakaan kovin hyvä. Asumiskustannukset huhtikuussa 1070 e ja asumistukea siitä 30e. Kaiken kaikkiaan meille jää elämiseen 570e en jälkeen kun asunnon on maksanut. Se on aika vähän kahdelle. Varsinkin kun joka kuukausi tulee joku isompi lasku. Nyt odottaa taas kotivaakutus huhtikuussa maksua.. ahdistaa koko tilanne. Voisin hakea pankilta sitä, että maksaisin vaikka toistaiseksi vain korkoa. Se on ehkä ainoa tapa pitää tämä asunto. Säästötkin ovat mitättömät kun ostin niillä tytölle kaikki tarvikkeet ennen syntymää. Ainakin tiedän sen, että vuokralle aina pääsee jne mutta en tekis sitä ratkaisua ellei olis ihan pakko.. asumisoikeus tai osaomistus yllättäen kiinnostaa myös. Osaisitteko sanoa niistä mitään?

Hyvää iltaa teille!

S