Nyt kun koliikki on väistymässä pois on tullut toisenlaisia haasteita. Meillä on ollut välillä hyviä yöunia mutta edelleen sen kanssa menee niin ja näin. Viime yönätä tyttö heräs 2 tunnin välein joten aamulla olin aivan koomassa. Ja nyt se huutaa aivan täysii tässä kun sitä nukuttais mutta ei suostu nukahtamaan. Ollut viimeset 3 tuntia aivan itkunen, levoton ja tyytymätön. Mä oon niin poikki viime yöstä ja tästä päivästä. En tehnyt mitään kotitöitä vaan käytin kaiken ajan tyttöön ja sen kyllä huomaa kun koko ajan leikkii, laulaa, jumppaa, pitää sylissä, kylvettää jne.. 

Muina päivinä oon selvinnyt niin et tyttö on nukkunut kahdet pikku 30min päikkärit. Tänään niitäkään ei ole ollut. 

Jatkan myöhemmin..

 

EDIT:

Nukahti, vihdoin kolmas kerta toden sanoo. Onneks, oli niin väsynyt reppana. Kyl on siistii olla tytön kanssa joka on kehittynyt hurjasti, joka päivä näkee jotain uutta ja se on oikeasti ihminen jolla on oma persoonallisuus eikä vauva, se selvästi ilmoittaa mistä tykkää, mistä ei ja milloin on tylsää ja milloin haluaa seistä tai istua. Sitä se meinaa haluaa KOKO AJAN.

Mut tämmöstä meille.

Käytiin tänään tunnin kävelyllä ja samalla kaupassa, sen lisäks ei ollakkaan oikeen mitään ihmeempii. Koiran kans aika on tiukilla kun tyttö ei viihdy yksikseen oikeen yhtään. Vähän pelottaa jos tää menee viel pahemmaks, et ei suostu olee koht ollenkaan yksin.

M