Tämä päivä on ollut ehdottomasti raskain tähän mennessä. Olin jo aamulla kovin tyytyväinen kun yö meni niin hyvin, herättiin syötöille pari kertaa ja nukuttiin väleissä yli 2 tuntii kerralla. Esim sänkyyn ennen kello 1 unta 2.30-4.30. Ja taas unta 6-8.30. mutta sitten menikin koko homma ihan pieleen. Noin kello 8 aamulla oli korvike loppu joten luonnollisesti tarjosin rintaa, enkä aluksi ajatellut että vauvalla olisi mitään hätää. Syöttelin 8.30-11.30 sängyssä vauvaa saaden hänet aina vaan hetkeksi rauhalliseksi, vaihtelin asentoa, laitoin rinnalle, iholle, kainaloon.. kainalossa oli yönkin tykännyt nukkua mutta mikään ei oikeen tepsinyt. Noustiin 11.30 ja sitten huomasin että täähän ei nyt lopeta tai rauhotu millään. 

Olin sopinut että meille tulee vieraita kello 14.00, yks mummo joka halus hoitaa tyttöä sen aikaa että käyn nopeasti postissa ja kirjastossa.

Noh silloin 11.30 ajattelin vielä optimistisena että syötän vaan omalla tissillä tytön uneen. Valitettavasti se ei onnistunut. Söi kyllä mutta joka kerta kun nukahti tissillä ja yritti ottaa tissiä pois suusta tai laskea tytön sylistä alkoi se itkuhelvetti. Silloin mietin, että onko kyse nyt siitä että korvike on niin tärkee tytölle. Mutta sitten kun en päässyt pesemään hampaita tai vessaan ilman että tyttö itkee keuhkonsa pihalle niin alkoi heräämään epäilys, että onko eilis illasta rähminyt silmät mahdollisesti silmätulehdus vai onko hän muuten vaan flunssassa. 

Kello 14 aikaan ei näkynyt mummoa. Epäilin että hän saattaisi olla alaolella kun unohdin antaa ovikoodin, kävin alaovella mutta ketään ei näkynyt. Mummo ei tullut. Tyttö huusi ja itki. Nyt ei enää suostunut rauhoittumaan.Kirjoittelin ystäville netissä, että en tiedä mitä tekisin. Aloin itkemään. Itkimme tytön kanssa yhdessä. Yksi ystävistäni lupasi lähteä tuomaan mulle relatippoja ja eri merkkiksiä korvikkeita. Nyt kun mummo ei ollut tullutkaan niin en päässyt ostamaan tytölle korvikkeita ja tosiasiassa olin vielä ihan yövaatteissa ja mitään valmistelija ulos lähtemiseen ne ollut tytön itkulta pystynyt tekemään joten näytin samalta kuin kolme tuntia aikaisemmin.

Itkin lisää kun ystäväni toi nämä tarvitsemani jutut vauvalle. Ja sain kuulla mummon pojalta, että hän oli tullut alaovelleni ja palellut siellä kun ei ollut päässyt sisään ja lähtenyt kotiin. Mua itketti lisää. Ja harmitti. Lopulta annoin tytölle rela tipan, 3 kertaa korviketta ja vielä pari kertaa tissiä kunnes vihdoin tossa 17 aikoihin hän vaipui uneen ja on melkeinpä nukkunut siitä asti sikeestä. On varmaan ihan poikki.

Olin jo lähdössä hänen kanssaan kauppaan kun on monta juttua mitä olis halunnut jääkaappiin ostaa mut katoin et ulkona on -13 ja en halua ottaa riskiä jos tyttö onkin kipee niin lähteä omin päin nyt ulos kauppaan. Huomenna tulee ystäväni käymään kello 13, jospa tyttö nukkuis silloin niin pääsen hetkeks asioille. Katsotaan. 

Eilinen meni aika lailla perheen kanssa. Herättiin kello 14 koska tyttö antoi nukkua vasta 11-14. Sen jälkeen melkeempi tunti meni tytön rauhotteluun ja tunti itteni valmisteluun ja oltiinkin kello 16 mun äidille tuonne 22.30 asti. Siellä tyttö nukkuin ja oli kaikin puolin rauhallinen.

Mietittiin tytölle nimiä ja äidiltä tulikin yks aika ihana ehdotus, mietin sitä vielä<3

Nyt jos tyttö malttais nukkua niin uskaltaisin suihkuun ja jos hän muutenkin ois rauhallisempi nyt tästä eteen päin niin ei meillä ole mitään hätää. Muussa tapauksessa mä en tosissaan tiiä mitä keksin :(

S