Kattelen just Jutta ja puolen vuoden dieettiä, ompa hieno suoritus tuolta Aishelta, hieno esimerkki=) Kaikki mun perheenjäsenet on alottanet kuntokuurin ja on makee seurata heidän jumppiaan ja saleilujaan, vielä en ite saa alottaa ihan yhtä raskasta reeniä eikä oikeestaan ruokavalioon jaksa panostaa tässä koomassa mutta viimestään maalis-huhtikuussa alan sit reenailee.

Tyttö päätti sit herää just nyt, nukku ehkä tunnin.

Niin vielä palaten tähän päivään. Toivat tytön kotiin 11.30, yritin johonkin 14.30-15 asti saada sitä makkarissa nukahtamaan mutta koko ajan ilmaa vatsassa ja itkeskeli. Lopulta nukuttiin pari tuntia ja sit kello 17 ylös, lenkille, ruokaa ja sit tyttö vielä itkeskeli, tällä kertaa otsa oli lämmin, en tiedä onko vilustunut. 

Nukahti vasta tosiaan 21 aikaan ja nyt näyttäs heräilevän. 

Ollaan menossa vielä pienelle happihyppelylle koiran kans.

Mä ehdin äsken ommella imetystyynyyn päällisen lopulta valmiiks ja seuraavaks olis tarkotus ehkä vähän järjestellä vaatehuonetta.

1531584_10153638188750463_1232670120_n-n

Päätin varata pöydän lastentarvike kirppikseltä, kuitenkin tota tavaraa kertynyt jo nyt jonkin verran joten saa nähä miten sen kans sit=)

Kotihoito ehdotti tänään et tulisivat huomennakin ylimääräiselle käynnille 14-16 että saisin nukkua, en sanonut vastaan.

Olen yrittänyt soittaa nyt monta aamua lastenvalvojalle 9-11 et saisin ajan varattua mut numero on aika varattuna.

S