Hei lukijat!

Halusin kiittää teitä kaikista ihanista kommenteista. Olen ollut laiska vastaamaan niihin ja en ole aina julkaissut niitä heti sen takia että haluan vastata niihin samalla kuin julkaisen. Eikä vastaamiseen ole ollut kauheasti aikaa. Nyt kuitenkin ollaan nukuttu ja näyttää siltä että tyttö nukahti uudelleen syötön jälkeen äsken. Minäkin pääsen takaisin sänkyyn.

Puhelimella usein selaan kommenttejanne mutta en saa puhelimella tänne vastattua ja läppäriä en ihan aina availe.

Olen nyt innostunut askartelusta ja kattelut vähän dino-pipo ohjeitakin:D Oliskohan musta siihen.

Nyt kun kotihoito eli perhetyöntekijät ovat tältä viikolta käyneet niin ei tarvitse minunkaan herätä huomenna kello 8. Joten aion nukkua niin pitkään kuin vain suinkun mahdollista.

Jos ehdimme ja tyttö jaksaa niin lähdetään meren rannalle varmaankin Kaivariin kävelylle. Sinne on hieman matkaa täältä. Illalla näen tytön kummin. Perjantaina meille tulee vieras ja lauantaina olen ehkä lähdössä syömään jonka ajan veljeni ja hänen tyttöystävänsä lupasivat katsoa tyttöä.

Koirakin tuodan hoidosta kotiin viikonloppuna.

Mun elämäntapa remontti on käynnistynyt hieman hitaasti kun en ole saanut ajateltua kaikkia ruokia tarkkaan yms. Mutta ens viikolla menen kauppaan sitten tarkemman ostoslistan kanssa niin tiedän mitä syön viikon ja voin paljastaa että paljon salaatteja, kalaa, kanaa, proteiinia ja jonkin verran kuituakin. Mutta sokeri ja hiilarit yritän vähentään. 

S