Hei!

Olen tänään miettinyt niinkin hassua asiaa, että kuin paljon vasta syntyneeseen vauvaan voi rahaa saada menemään. Itsellänihän se on ollut suurimmaksi osaksi käytettyjen tavaroiden ostelua ja kaikkia kustannuksia on jälki käteen mahdoton arvioida mutta tähän laitan vähän viitteellistä listaa ja kustannuksia;

Yhdistelmävaunut;

110e Brio Sing

60e Turvakaukalo + telakka Brio Primo

250e Vaatteet 

20e Pinnasänky (10e sänky + maalit yms..)

20e pienet tarvikkeet kuten tuttipullot, toksipuikot, shamppoot yms.

n. 500e ois mennyt laskelmieni mukaan.

Mitä olisi pitänyt hankkia ennen synnytystä mitä en tullut hankinneeksi ja jälkeen päin harmitti;

Korvikkeet ja vaipat. Vaipoista mulla oli kokoa 2 mutta vauva olikin odotettua pienempi joten ois pitänyt varautua.. Ja korvikkeita tarvitsin heti ja tarviin joka päivä, ne on tärkeitä meille.

Lansolin nänninpäihin. Sain tätä kyllä sairaalasta mukaan. Lisäksi siteitä olisi pitänyt varata kotiin, niitä menee synnytyksen jälkeen joka päivä.. niin ja kaikki kipulääkkeet on plussaa, syön päivittäin buranaa.

Itkuhälytin on näin yksin lapsen kanssa tärkeä.

Ajatus koiran kanssa ulkoilemisesta vaunujen kanssa on alkanut nyt etukäteen vähän stressaamaan, huomenna haen koiran vihdoin kotiin joten sittenhän sen näkee mutta kantoliina ois ollut kova juttu. Nyt kattelin että ostan semmosen huuto.netistä pian!

Mutta ihanaa saada koira kotiin, ihan silmät kostuu ajatuksestakin<3

Huomenna lähetään tosiaan kaupoille ja sit perjantaina on neuvolassa punnitus aamulla. Lauantai on näillä näkymin myös shoppailupäivä, mennään porukoiden kanssa vähän huonekalukaupoille. Sunnuntaina perheen kesken lounas.

Ensi viikko on aika vapaa=) Muutamia kavereit luvannu nähä.

S