Aamulla herättiin kello 10. Yön aikana oli vain yksi syöttö ja aamulla tunnin hereillä olon jälkeen tyttö nukku melkeen 2 tuntia vielä päälle.

Käytiin ystävän kanssa yhdessä ruokakaupassa ja lastenkirpputorilla viemässä lisää tavaroita myyntiin.

Oli aika ihana päivä sinänsä vaikka aika menikin nopeasti.

Sen aamuisen jälkeen tyttö ei olekaan nukkunut. Koko päivänä.Kun tultiin kotiin kello 17 olin vakuuttunut kun se nukahtaa kun selvästi oli väsynyt. Mutta ikävä juttu, että masuvaivat palasivat tänään. 

Koira haettiin tosiaan hoitoon kello 17 jälkeen ja toivoinkin että saisin vähän aikaa nyt keskittyä nimiäisiin ja ennen kaikkea nimen keksimiseen koska ne mitä pyörittelin eivät sovikaan. Mutta ilta ei mennyt suunnitelmien mukaan. Tosiaan toiveikkaana syötin, imetin siinä 17-20, sitten päätin että ihana kylpy saattaisi rauhoittaa tytön, mentiin yhdessä, mä olin suihkussa ja tyttö kylvyssä samaan aikaan. Eipä siitäkään ollut apua. 21-22 nukahti mutta heräsi pian ja selvästi ilmaa masussa.

Nyt oonkin viimeset 1,5h ollut aika epätoivonen. Tästä ajasta ilman koiraa ei tule näköjään mitään jos toisella sattuu olemaan masu pipi. Sit vaan pitää toista tuuditella tunnista toiseen. Sit kun sitä on jatkunut näin pitkään niin toivoisin että joku kertois mulle miten tässä ei voi olla rauhallinen? Sain nyt omaa aikaa kun laitoin tuttipullon niin että ei tarvitse pitää siitä kiinni kun hän syö, sylissä hän on edelleen..

Ehkä huomenna on parempi päivä.

Niin ja mitä lapsen isään tulee, otin yhteyttä eikä hän halua kuulla yhtään mitään meistä.Laittoi vielä toisen ihmisen vastaamaan puolestaan. Semmosta. Ei yllättänyt. Oli virhe edes ottaa yhteyttä.

S