Joko tässä on tapahtumassa niin, että tyttö kääntää nyt vuorokausirytmin ympäri ja alkaa nukkuu öisin tai sitten mulla alkaa näköjään vieläkin rankemmat ajat sillä tyttö on nukkunut koko päivän aikana yhdet tunnin päikkärit.

Kello 11 lähti kotihoitaja ja siitä sinne 15 asti yritin nukuttaa tyttöä, imetin rinnat kipeiksi ja makasin peiton alla sen kanssa makkarissa tunteja. Joka kerta nukahti ja sit heti silmät auki ja itkua. Maidolla taas hiljeni tai sitten sylillä. Oon ihan selkä vääränä täällä kun ei vaan jaksa enää pitää tyttöä sylissäkään kun kädet ja mieli on niin väsynyt.

Jostain kuitenkin sitä voimaa sain ja päätin kello 15 että lähetään lenkille koiran kans että saadaan tyttö nukahtaa. Nukkuikin sen 45 minuutin lenkin ajan.Mutta heräs saman tien kun tultiin kotiin. Yritin vielä nukuttaa mut ei mitään toivoa.

No kello 16 mun veli soitti että tulee kylään. Kello 17 veli tuli ja tyttö oli ihan iloinen ja sosiaalinen pari tuntia, sit kun veli lähti 19 aikaan alko taas semmonen väsynyt itkuinen oloinen.. Aloin olla toivoton. Tunnin sisällä vaihdoin vaipan kolme kertaa koska onnistuin aina laittaa sen jotenkin vinoon ja sieltä tuli kakkoja ja pissoja ulos vaatteiden läpi. Kello 20 luulin saaneeni tytön nukahtamaan joten päätin olla uhka rohkea ja hyppäsin suihkuun. 

Saman tien alko itku makkarissa. Kävelin sitten ihan suihkun märkänä ja kannoin tytön kylppärin lattialle mihin asettelin alle sen hoitoalustan, siihen nukahti ja saman tien kun pysäytin suihkun alko itku. En ehtinyt laittaa vaatteita päälle kun tää huutaa. Kannoin sylissäni olkkariin, lämmitin maidon ja juuri kun aloin syöttämään huomaan että vaippa on taas päästänyt pissat läpi. Ei naurattanut yhtään. Sain tytön syötettyä, keitin kahvit ja yritin kattoa Juttaa telkusta huonin tuloksin joten lopulta kello 22 pakkasin tytön vaunuihin ja lähettiin ulos

Nukahti ja nyt kun tultiin sisälle niin se itkee taas tuolla makkarissa.

En tiedä onko sillä joku hätänä, nimittäin tänään on tuntunut että ei ole edes kyse enää masuvaivoista vaan silkasta väsymyksestä.

Et tervetuloa vaan mun maailmaan.

Mun pää ei enää täs kohtaa edes pysty sisäistämään saamiani vinkkejä ja ehdotuksia, oon vaan niin tööt.

Jospa sit tänä yönä nukutaan kun ei tarvii huomenna herää aikasin.

Mun läheinen joutu tänään sairaalaan joten tää päivä on ollut senkin takia raskas.

Mutta joo eniten ärsyttää eräs vauvan saanut ystäväni joka soitti ja kertoi että hän en jaksa kerta kaikkiaan hoitaa vauvaansa ja sen takia ei ole viikkoon herännyt kertaakaan syöttämään lastaan vaan käskee miehen hoitaa yösyötöt. Mies käy vielä töissä, siivoo kämpän ja hoitaa ruokaostokset ja kokkaukset. Tää tyyppi ei tee mitään itse.

Ja se kehtas verrata meitä toisiinsa ja sanoa jotenkin todella inhottavan äänensävyyn; "Ai säkin oot väsynyt siellä lapsen kanssa, hyvä että en ole ainoa".

Kuin jotktu kehtaa?

S