Hei kaikki äidit tai esikoistaan odottavat=)

Miten paljon vaatteita teille on kertynyt?

Meillä on pienimpiin satsattu vähiten, tai siis jostain kumman syystä koosta 62-74 löytyy paljon enemmän vaihtoehtoja kuin vielä tässä iässä.

Meillä on vieläkin koko 50 käytössä, muutamat niistä alkaneet käydä pieniksi mutta vielä koko 56 tuntuu hiukan liian isolta. Tuntuu ikävältä että vauvan joutuu pukemaan koko ajan itseään suurempiin vaatteisiin mutta se on näillä pieninä syntyneillä tyypillistä. 

Meillä on koko kodissa vain vaatehuone missä säilyttää vaatteita. Sen lisäksi tietysti omat lipastoni mutta varsinaisia vaatekaappeja ei ole. Vaatekaappia saa koko ajan siistimässä ja laittamatta laatikoihin milloin vauvan suurempia vaatteita odottamaan käyttäjäänsä ja milloin kesävaatteita talvivaatteiden tieltä. Jokainen voi päätellä että juuri nyt on aika täyttä siellä. Ollaan myös viety kellariin jonkin verran, sinne pitäisi vaan hankkia lisää muovilaatikoita IKEA:stä sillä en halua säilyttää pahvilaatikoissa tai pusseissa ettei tule niihin koiperhosia tai muita örkkejä.

Koska tila alkaa käydä vähiin niin pitää myös myydä pois. Huuto.netissä olen yrittänyt jonkin aikaa mutta kukaan ei ole vauvan vaatteista ollut vielä kovin kiinnostunut. Lastenvaatekippis on muuten kiva mutta siinä on aika kova pöytämaksu kun kuitenkaan en kehtaa pyytää lastenvaatteista euroa paria enempää.

Miten muuten pesette vaatteet?Olen ajatellut saisiko pesunukkasuutta vähennettyä pesemällä ne jollain tietyllä ohjelmalla tai aineella?

Odotan että pääsisin pukemaan tytön ihaniin lahjaksi saatuihin vaatteisiin, on liilaa tunikaa ja leggaria, juhlamekkoa, denim mekkoa sukkahousuineen. Ihanaa. Mutta samalla kun vaatteet pienenee niin sitä tajuaa, että kohta kaikkia nitä ihania vaatteita ei enää voi pitää kun tyttö kasvaa ensimmäisen vuoden aikana hurjasti. Miten teillä on tämä homma klaarattu? 

Kesällä toki pärjää pienemmälläkin varastossa, tämä siis jos tulee lämmin kesä.

S