Nyt täytyy tunnustaa, että en ole kirjoittanut vauvakirjaan melkein kahteen kuukauteen. Mulla on vaan järkyttävän täynnä kädet. Tänään ajattelin kuitenkin muuttaa asian ja kirjoittaa sekä viralliseen että kahteen muuhun hankkimaani kirjaan kaiken mahdollisen. Lisäksi kirjoitan vielä väliin kirjeen pikkuselle, Toivottavasti näistä on hänelle iloa isompana.

Meillä vointi näytti hyvältä vielä päivällä mutta iltaa kohden vähän lämpöä lapsella sekä äidillä. Sain vasta 12 tunnin hereillä olon jälkeen pikkusen yöunille, oli aika poikki. Sain tänään siivottua kaappeja taas ja pestyä pyykkiä. Käytiin pikaisesti kaupassakin. Käydään suurin piirtein joka päivä?! Nyt pitää kyllä suunnitella tarkemmin nää syömiset, olis kiva saada kilot karistettua pois, se vaan tuntuu todella vaikealta kipeänä ja ilman mitään säännöllisyyttä meijän päivissä.

Tyttäreni on innostunut juomaan vettä, hänestä on aivan ihanaa kun lasista annetaan vettä. Juo aivan innoissaan ja monta kertaa paljon. Ei saa tarpeekseen siitä=) Me siirryttiin jossain vaiheessa elokuun alussa koon 4 libero vaippoihin mutta eilen kokeilin niin numero 3 pamppers meni vielä oikein hyvin ja numero 4 on meillä aika reilu=). Hän rakastaa myös puuroa, syötän sitä yleensä aamuisin ja iltaisin, joskus jos muu ei maistu niin keskellä päivääkin mutta yleensä 1-2krt päivässä.

Maito annan ja sitä menee ihan hyvin edelleen. Painoa on varmasti tullut, hän on jo vähän pyöristynyt vaikka varmasti edelleen alakäyrällä, ei kuitenkaan ihan tunnu ottaneen vielä ikätovereitaan kiinni. Minulle tämä sopii koska kantelen häntä joka päivä rappusia ylös.

Ollaan löydettä uusi koti. Mutta emme vielä ole siis saaneet vahvistusta muutosta. Ajattelin listata tähän nykyisen eli vanhan asunnon ja uuden asunnon hyvät ja huonot puolet.

Vanha asunto:

Hyvät puolet;

+ sijainti

+uusi kylpyhuone

+remontoitu

+iso parveke

Huonot puolet

-ei hissiä

-ei säilytystilaa

-ei kauppoja lähietäisyydellä

 

Uusi asunto:

Hyvät puolet;

+paljon säilytystilaa

+oma piha/1.kerros

+uusi asunto eli ei remonttihuolia

+iso kylpyhuone

+kaupat 100m

Huonot puolet;

-sijainti 

-pieni avokeittiö

 

mama