Hei!

Tänään on tuntunut pitkästä aikaa siltä, että ei oliskaan raskaana. Aamulla selvittiin aamupalasta suht hyvin, kävelylenkillä alkoi sattumaan selkään mutta sekin meni pian ohi eikä pahoinvointia tullutkaan ruoan jälkeen.

Harmi juttu, että en päässytkään muuttamaan tänään, se siirtyi huomisaamuun. Jolloin mul on alle tunti aikaa viedä kamppeet ylös ja asettaa koira taloks ennen kuin lähen töihin 12-20.00.

Mulla ei ole siis yhtään mitään tekemistä tääl vanhal kämpäl, ehdin viedä loputkin kamat autoon ja siivoo tän huoneen niin et huomenna tarvii vaan lakanat ja pussillinen ruokaa viedä autoon lähtiessäni. Nyt mietin et alanko valmistaa lounasta vai meenkö nokosille. Jos olis ylimäärästä rahaa niin mä olisin tänään ollut alennusmyynneillä mut nyt ei ole ollenkaan tilaisuutta shoppailuun kun tässä kuussa olen maksanut nykyisen asunnon vuokran, oman asuntolainan osittain sekä tän uuden asunnon vuokran. Semmonen 1400e asumiseen ja rahaa oon saanut 600 ja tulossa on 900. Eli siitä voi kukin päätellä tilanteen. Ensi kuussa asioihin pitäisi tulla helpotusta.

Harmittaa vaan niin että en päässyt tänään sinne, minust riippumattomista syistä mut kuitenkin..Koiran kans oltiin 40 min ulkona, parin tunnin päästä uus kävely sit taas.. Ajattelin että teen kauppalistan huomiseksi. Käyn aamulla kaupassa ja hoidan kaikki tärkeet asiat ennen kuin meen sinne uudelle kämpille kello 11, niin sit ei tarvii siellä enää ressata mitään vaan suoraan töiden jälkeen illalla saan asettua rauhassa.

Masuakaan ei oo tänään ollut näkyvissä. 

Mua nyt häiritsee vähän et missä viikoissa mennään mut jatkan tällä 13+1, niin kuin aikaisemminkin. Ultran mukaan ehkä vast 12+6. Mut mut..

S+ rakas <3