Aamulla kello 9 soi taas ovikello. Ja sama show toistu kuin eilen aamulla. Tällä kertaa ei vaan ollut enää ketään ovella kun pääsin sinne asti. Ja postimies se ei ollut. Eli varmaan taas niit remppamiehiä. Olin just saanut unen päästä kiinni taas valvoun yön jälkeen joten päätin vielä yrittää unen saamista.. nukahdin uudelleen ja avasin silmät kello 11. 

Kävelin koiran kanssa sateessa lyhyen lenkin jonka aikana kaveri peruutti elokuviin lähdön koska oli kipeä. Ajattelin että hyvä päivä rauhottua. Haha. Nauroin räkäsesti. Enhän mä osaa paikallani pysyä. Kello 12.45 tuli eräs tyttö hakemaan yhtä korua minkä myin sinne. Ja sen jälkeen puhuin melkein kaksi tuntia puhelimessa toisen raskaana olevan kaverini kanssa. Ja yks kaks sainkin katsottua että tililleni oli tullut rahaa joten soitin äidilleni ja sanoin, että nyt ois kiva lähtee isommille ruokaostoksille ja pyysin apua sen vaatteen kanssa johon ei tehonnut mun sappisaipput. Äiti oli jo kaupoilla joten mulla oli 15 minuuttia aikaa meikata, pakata mukaan äitiyspakkaus postitukseen + 4 muuta pakettia ja napata koira kainaloon. Joten kuten onnistuin tässä vaikka olin just tullut suihkusta.:D

Käytiin ostoksilla, nyt on pidemmäksi aikaa ruokaa. Mut kyllä selkä selväsit kipuilee, alkaisko pienokainen oikeasti kiinnittyä alas..? Liikkuminen on todella hidasta ja erityisesti oikeanpuoleista alaselkää säteilee kipua jokaisella askeleella oikealla jalalla?Hmm.. huomenna neuvolaan, jippii!

Äiti teki meille ruokaa, mä pakkasin huuto.net juttuja ja ompelin eurokankaasta ostamastani glitter kankaasta tyynynpäällisiä.

21 jälkeen käytiin koiran kanssa heittämässä ruoat autoon ja käytiin reipas pidempi lenkki. Mäkin jaksoin kun oli ollut taas niin ihana ilta äitin kanssa niillä. 

Sit postiin jonne jätin tosiaan äitiyspakkauksen ja muutaman muunki paketin. nyt olis melkein kaikki paketit lähteneet matkaan niin ei tarvii rampata siel postissa enää välttämättä kuin kerran täl viikolla...

Huomiselle ei tosiaan mitään sen suurempaa. Saatan käydä ostamassa sen maalin niin päästään asiaan kaverin kanssa torstaina. Vois myös alkaa hiomaan näitä maalattavia kalusteita.

Semmosta.

Suunnitelmissa ei oikeastaan muuta kuin kavereit pitäs nähä la ja ens viikoks haluaisin keskustaan glögille ja kattelee vähän vauvajuttuja ja jouluhommeleit. Mut katsoo miten jaksaa, liikkuminen todella työlästä just nyt.

S