Olin saanut kommentin edelliseen kirjoitukseen ja mielelläni kuulisin lisää. Elikkä miten siasin rytmitettyä arjen meillä vauvan kanssa ja aikaistettua vaikkkapa nukkumaan menoa? Nyt ollaan vasta maisteltu kiinteitä joten vielä en saa ihan täysin kiinteillä rytmiteltyä päiväämme, ehkä sekin aika tulee pian.

Viime yönä kello 3 tyttö yllättäen heräsi ja valvoi kello 6 asti. Aika väsyttävää oli. Siinä välissä tuli kaks kertaa kakka ja maitoa annoin kolme kertaa. Itkua ei ollut, paitsi muutaman kerran kun tuli nälkä. Lopun aikaa vaan leikki pinniksessään eikä antanut mun nukkua vaikka yritin olla hiiren hiljaa omassa sängyssä ja huomioimatta tyttöä. Olin ennen sitä just ja just saanut unen päästä kiinni. Sen jälkeen nukuttiin onneks edes sinne kello 10 asti.

Aamun tyttö oli ihan jees, lähdettiin 45 minuutin kävelylle ja sisällä oltiin vasta 12 jälkeen.. Takas tullessa piti taas syöttää tyttöä ja meni yli 13 että sain aamiaisen eteeni. Tyttö alkoi olla väsynyt, sain 14 aikaan nukahtamaan ja nukkui melkein 2 tuntia!

Kävimme ajelulla kaupungilla toteamassa ettei ollut mitään järkeä poistua autosta ja kotona tyttö oli taas väsynyt, nukkui sitten 18 -19. 

Yöunille meni 22 jälkeen. 

Olo on paljon parempi kun sain edes hetken hengähtää noiden päikkäreiden ajan. Toki tänäänkin on pesty tiskejä, käyty kirppiskamoja läpi, pesty pyykkiä ja viikattu niitä tuhat kaappiin.. mut silti. Oli astetta helpompi päivä.

Kirppis viikonloppuna, saa nähä saanko tytön vaatteita myytyä, ne on alkaneet pienentyä vauhdilla.

mama