Mulla menee kaikki energia tän arjen pyörittämiseen. Tuntuu kaiken lisäks että päässä on niin paljon sekavia ajatuksia ja stressinaiheita juuri nyt että niitten järjestykseen saaminen ja kirjoittaminen tänne tuntuu vaikealta. Kuitenkin haluan jatkaa kirjoittelua. Kiitos kaikille lukijoille, näköjään kävijälaskuri poksuu 60 000 kävijän puolelle piakkoin.

Mulle tekis varmaan hyvää vapaailta, lähteä kaupungille, ottaa lasi viiniä, nukkua hyvin ja pitkään. Mutta siitä ei voi toistaiseksi kuin haaveilla. Mulla ei ole ketään kenelle jättää tyttö niin pitkäksi aikaa, eikä se varmaan olis oikeinkaan. Mutta haaveillahan aina saa.

Kattelen juuri jos löytyisi jotain pienen vauvan asuja /rekvisiittaa pientä kuvausta varten. Ebaysta löytää halvalla.

Tilasin eilen vähän odotusajan kuvia joista teen vauvakirjan. Nimiäisistä tehty kuvakirja jäi tilaamatta kun nyt ei oo välttämättä varaa mihinkään ylimääräsiin. Siellä se kirja kuitenkin odottaa tilausta tallennettuna. On muuten suuri homma tehdä tommonen kirja, vie aikaa.

Mä voisin vähän kirjoittaa meijän arejsta ja rytmistä nyt kun meille tulee yli huomenna se 3kk ikää tytöllä täyteen. Päivät ei todellakaan ole tän kaavan mukaisia aina. Mutta suht usein voisi sanoa että tätä noudattaa meijän tyttönen.

Herääminen 7-9. (Syöttö, vaippa, koulun ulkoilutus, leikkimistä, äidin aamupala..)

Joskus 11-13 yritetään päikkäreitä, joskus venyy 14-15 ennen kuin oikeasti on nukuttu pieni pätkä.

15-17 noustaan pidempi kävelylenkki  45min+ seurustelua leikkimistä.Äiti tekee lounasta, siivotaan, pyykätään.

17-19 yritetään nukahtaa, joskus täytyy useamman kerran hakea tyttö makkarista pois ennen kuin nukahtaa pidemmäski kuin 10 minuutiksi..

Tyttö syö nykyään jo n.litran päivässä.

Vaipat edelleen Pampers newborn.

Vaatteet koko 50 alkaa olla oikeasti pieni.

Painoa ainakin 4600, kuitenkin luultavasti alle 5kg.

Lelut kiinnostavat, nyrkkiä pistetään suuhun, yritetään nousta ja kääntyä. Tarrataan kiinni tavaroista mutta ei ihan aina onnistu.

S