Oli tavallaan helpotus kun aamulla herättiin ja huomasin että ulkona sataa. Tämmöseen kotipäivään sopikin sade. Aattelin että pääsen helpommalla ulkoilutuksen ja muiden suhteen. Kyllä me silti mentiin saman verran kuin yleensä, sadevehkeet päällä ja rennosti. Koira piti kyllä joka kerta pestä sisään tullessa. Mutta ilma oli raikas.

Tänään tyttö on nukkunut aivan älyttömän paljon. Aamulla 12.30-14.30 päikkärit. 16.30-19.30 ja 22 jälkeen laitoin yöunille, melkein 45min myöhemmin nukahti. Rytmiä rytmiä! En kyl tehnyt mitään toisin. Uskon et jotkut asiat menee pikku hiljaa itsestään. Tänään syötiin melkein kokonaan ensimmäinen pilttipurkki parissa erässä. Tytön lempparia, eli bataattia ja kesäkurpitsaa.

Käytin uniajat hyödyksi ja siivosin kaappeja. Noi tytön vaatteet alkaakin sopia. Olin viikko sit sitä mieltä et koko 62 on liian iso mut nyt se alkaakin olla sopiva. Edelleen kamppailen tän tavaramäärän kanssa. Tänään tein 10 eri vaateasua ensi viikoksi että on tytölle joka päivä valmiiksi mietitty söpö ihana asu. Neuvolaan huomenna. Kortti oli kadoksissa, löysin sen vasta tunti sitten. 

Huomenna oon menossa hakemaan yhtä sitteriä neuvolan jälkeen jonka löysin parilla eurolla netistä. Samalla on käytävä hakemassa tytölle lisää maitoa. Tulee varmaan pitkä päivä.

Meen nyt kattomaan klikkaa mua loppuun katsomosta..

mama