Hei!

Ensimmäinen yö uudessa kodissa meni sohvalla, en jostain syystä kokenut halukkaaksi mennä sänkyyn kun ei ole oma sänky, ens yönä uusi yritys. Heräsin jo kello 8 mutta pakotin itseni uneen ja lopulta avasin silmät 10.30 paniikissa että miten ehdin tehdä kaiken ennen töihin lähtöä 11.30, ehdin kuitenkin olla koiran kanssa lähipuistossa 40 min ja siitähän tuli sitten molemmille kamala hiki ja painostavan huono olo. Koira jäi viileeseen kämppään ja mä raahauduin töihin. Täällä on närästänyt tänään. Tosi paljon. Mun on pakko käydä ostaa niitä lääkkeit huomenna, harmi vaan et lähiapteekki menee kello 18 kiinni niin en ehdi sinne.

Kuolaan vaan nettikauppojen alennusmyyntejä :D

Pitäisi lähteä risteilylle Tukholmaan tänä kesänä vielä perheen kanssa. Elokuussa lähdetään viikoksi ulkomaille hyvän ystävän kanssa ja sinne se risteilykin lopulta varmaan siirtyy. 

Sit mulle tarjottiin ylitöitä perjantaiks ja lauantaiks. Perjantaiks otin vain tunnin ja lauantaiks sitten sen 3 tuntia. Olen siis la 11h, su 12h. Onneks ens viikko on melkein kokonaan vapaa. Varsinkin kun eilen tajusin miten lähellä se puisto on, 5 min kävely niin siellä on kiva makoilla kun ei siel paljoa muita ihmisiä ole, paitsi läpi kävelijät. Niin ja paljon koiria on!

Oma koira ei halunnut tänä aamuna lähteä lenkille? Huusin että lähdetään ulos niin toinen oli sohvalla ihan piilossa? Ulkona mentiin sitten ja kovaa. Ja sitten kotiin päästyämme ei suostunut aluksi juomaan eikä syömään, lopulta vein sohvalla kipot ja johan sitten maistui. Tänään olis tarkoitus vähän siivoulla kämpillä, eilen pyyhin pölyt mutta pesuainetta pitäisi ostaa ja etsiä asunnosta imuri ja moppi?

-S+ mini