"Anteeksi, että kysyn mutta minkä ikäinen olet, kun katselin tuota sun lahjatoivelistaa perheellesi? Minusta on outoa että aikuinen toivoo lahjoja vanhemmiltaan/sisaruksiltaan, ja vielä aika montaa. Ehkä sinullakin olisi enemmän rahaa, jos käyttäisit järkevästi etkä ostaisi esim. kymmeniä mekkoja pikkuvauvalle, ioka ei mekoilla tee mitään ja jättäisit kauneushoidot vähemmälle. Toimeentulotuki on tarkoitettu elämiseen, ei esim huolimattomuudesta johtuvan verotuksen paikkailuun tai joululahjoihin/hemmotteluun. Toivottavasti syntyvä lapsi laittaa arvomaailman uusiksi."

 

Olen 29 vuotias kuten sivun laidasta pystyt näkemään jos sen verran vaivautuisit katsomaan. Ja miksi en saisi tän ikäisenä toivoa jotain? Onko mielestäsi tyhmää, että annan vinkkiä perheelleni mitä saattaisin tarvita sen sijaan että he ostaisivat krääsää?

Mielestäni lahjakortti Changeen esim.20e auttaa minua ostamaan sieltä imetysliivit. Ja tämä on sinusta väärink koska? Imetysliivejähän ei synnyttävä tarvitse siis? Oletpas todella järkevä ihminen.

Patalappu ja kinnas, molemmat mulla rikki ja meinannu näpit polttaa monta kertaa.

Lahjakortti Stokkalle esim.20e jolla voin ostaa uuden puuterin tai meikkivoiteen nimittäin jos et sattunut tietämään niin molemmat loppuneet ja oon nyt kulkenut ilman meikkiä mikä on todellakin aivan perseestä. 

Ja mitä tulee lapseni tarvikkeisiin niin on niitä paljon tyhmempiäkin asioita nähty kuin esikoiseen käytetty raha. Suurin osahan noista on kirpputorilta joten kierrätyskö nyt sun mielestä on väärin?

Toimeentulotuki mitä hain jota ei ole tullutkaan menee laskuihin. Jos et tiedä niin asuntoni kuukausittaiset kulut yksinään ovat 830e. Joten miten luulet, että pystyisin maksamaan sen 443 euron tuloilla? Järki käteen! Ja miten maksan ruoat ja elämisen? Haloo ootko ihan vajaa?

Hankkisit elämän etkä tulis blogeihin lässyttämään tommosta paskaa. Ja jos nyt todella haluat tietää niin oltiin eilen kampaajalla Unikassa, se on kampaajakoulu jonne maksoin 24euroa leikkauksesta ja 10 euroa tehohoidosta. Viimeksi kun olen käynyt kampaajalla siitä on vuosia ja sekin oli itseasiassa kaverini jolle maksoin max40e värjäyksestä ja leikkauksesta. Eli ennen kuin alat tuomitsemaan ja puuttumaan muiden asioihin niin kehottaisin ottamaan asioista selvää.

VITUN PELLE.

Minusta on erittäin outoa että tollasia kateellisia ihmisiä löytyy jotka tulee blogeihin ja jaksaa VAIVAUTUA SEPITTÄMÄÄN OMIA TARINOITAAN. Luulis sullakin olevan parempaa tekemistä.

S