Heipsan lukijat!

 

Olen aina harmitellut sitä että blogit kuihtuvat kasaan kun vauva syntyy, nyt pelkään että itsellenikin käy niin. Tuntuu vaan niin turhalta kirjoitella välillä kun ei tiedä mítä kirjoittaisi. Oon ehkä taas liian touhukas ja väsynyt iltaisin.

Mitäs meille kuuluu? No vauvahan voi hyvin mitä nyt helteet vähän vaikeuttaa arkea. Ollaan tällä viikolla oltu kaksi kertaa keskustassa, yhtenä päivänä kahviteltiin ja mentiin espalle istuskelee ja toisena päivänä oltiin Kaivarissa. Molemmilla kerroilla kotiin päästyämme oltiin ihan nuutuneita ja nihkeitä eikä tunnu suihkutkaan enää auttavan. Tulee vaan etelän matkat mieleen:D

Mulla on itelleni uusia meikkejä ja tytöllekin vaikka mitä uusia vaatteita mutta helteiden takia pyöritellään päivästä toiseen samoja vaatteita ja näytän kamalalta kun meikit sulaa naamaan ja hiki valuu selkää pitkin päivän aikana.

Vauva käyttää koon 62 vaatteita ja Liberon koon 3 vaippoja. Molemmissa on vähän kasvuvaraa vielä, tai koon 62 vaatteista osa jo nafteja mutta koko 68 liiian suuri. Seuraava neuvola on vasta joskus syyskuussa.

Mä oon yhtä lihava kuin kaks kuukautta sitten kun alotin laihdutuksen, joka viikkoa tsemppaan mutta sitten tulee ne kriittiset ja raskaat päivät pikkusen kanssa jolloin ei ehdi ees hetkee hengähtää ja sit unohtuu laihdutukset taas hetkeks. Paino on onneks pysynyt samassa.

Päivän aikana syön yleensä aamupalan, kerran lämpimän aterian ja illalla iltapalaksi hedelmiä ja ehkä leivän. En siis syö mitenkään kovin paljoa mutta en myöskään 3 tunnin välein tai noudattaen mitän rutiinia. Ja sen kyllä huomaa, mitkäät housut ei vielkään mene päälle jotka meni vielä raskauden yli puolen välin. Sinänsä tosi masentavaa koska luulin saavani raskauskilot lähtemään mutta näköjään tarvii tehdä kunnolla duunia sen eteen, joskus sain pienemmällä vaivalla 25kg pois. Mut se siitä. 

Asuntorintamalla meille tuli jälleen asumisoikeus asunnosta tarjous maanantaina. Oon tässä pyöritellyt asiaa, osittain innostuneena ja osittain ahdistuneena. Päätös pitäs tehdä heti ja kun nykyistä asuntoa ei ole myyty niin asumisoikeusasuntoon muuttaminen näin nopeasti tuntuu jotenkin stressaavalta. Asunto itsessään on ihana saunallinen kolmio uudesta talosta. Juuri sitä mitä tarvittaisiin mutta aikataulu, hinta (n.900e) + asunnon myynnin kannalta liian kiireellinen... Emme siis luultavasti ota sitä vaikka mulla on vielä edessä asunnon hinnan arvio ja pankkineuvottelu.

Mama