Meillä on huomenna ja keskiviikkona viimeiset kaksi hoitokertaa tytölle. Sitten se loppuu. Päätin luopua siitä ihan kesän takia ja muutenkin periaatteessa pärjään ilmankin kun tyttö ei enää itke koliikin takia. Huonoja päivi on joka toinen päivä nykyään, milloin mistäkin syystä. Tänään kävi niin että tyttö nukahti päiväunille just vähän ennen kuin lähettiin hierontaan, sit se heräs kun kannoin pois sängystä. Joten ne päikkärit jäi kesken, nukahti uudelleen kun lähdettiin, nukkui vain puoli tuntia ja oli taas kävelyltä koiran kans kotiin tullessa hereillä. Sen jälkeen taisteli 3 tuntia unta vastaan, nukkui ehkä vähän päälle puoli tuntia ja valvoi koko illan. Joku 5 tuntia, aika kärttynen ja vaik sänkyyn vein niin siitä meni vielä hyvät 2h ennen kuin nukahti.

Meillä on viikon päästä viimeinen vauvahieronta, sekin onneksi loppuu. Vaikka se on kivaa niin se osuu just meijän päikkäriaikaan.

Alan tekemään töitä satunnaisesti pari viikon päästä. Kyseessä on paikka missä tyttö on hyvin mukana joten aika vapaamuotoista kaverin firmasta kyse niin ei pitäisi olla mitään stressii, on kiva saada vähän taskurahaa.

Meil on siis tapahtumassa paljon kaikkea kivaa ja uudet tuulet puhaltaa. Nää hellepäivät on vauvan kanssa hieman haasteellisia mut me ollaan kyllä ulkoiltu siitä huolimatta. Lapsi pitää suojata hyvin ja kauhean kauan ei pystytä koirankaan kannalta ulkona olla helteillä mutta sopivasti ja sit parvekkeelle linnottaudun yksin tilaisuuden tullen.

Aurinkoihottuma on kyllä tullut takaisin ja inhottaa näin iltaisin mut minkäs sille voi.

Tää viikko tai alkuviikko on vähän kiireinen. Huomenna on käytävä lääkärissä, postissa ja ruokakaupassa. Myös pankkiaika on varattu mutta sen peruutan. Yks asia hoituukin ilmeisesti toisella tavalla.Sit mennään viel piknikille kamujen kanssa 17 aikoihin.

Keskiviikkona on hieman vapaampaa kun hoitaja tulee 13.30 ja silloin on luvattu sadetta joten varmaan kotosalla rauhallisemmin. Torstaina varmaan nähdään taas kamuja.

Paino on nyt tiukan rutistuksen myötä lähtenyt putoamaan. Mulla on virallinen punnituspäivä torstaina joten ehkä sitten lukemia tännekin. Raskauskiloja on enää 5kg ja toivon et to mennessä ees vähän vähemmän. Vielä olis pudotettavaa 15-20kg.

Sain tänään paljon asioita hoidettua, nyt on kiva mennä unille.