Heipsan!

 

Sairastelemme kotona jälleen.. viime perjantaina kun hain tytön hoidosta hän oli vähän normaalia väsyneemmän oloinen.. Illalla ei nukahtanut, kunnes huomasin että on vähän lämpöä. Annoin lääkettä mutta silti valvottiin 2 asti yöllä.. Sen jälkeen vointi hänelle vain huononi ja maanantai olikin kaikista rankin päivän kun mukaan astui ripuli..

Ilmoitin maanantaina hoitoon ja töihin että olemme kotona. Maanantai iltana tytön valvottua itkuisena koko päivän sain hänet vihdoin nukkumaan. Oma oloni olu kummallinen, luulin vain että normaalia enemmän väsyttää tytön sairastelu. No eipä mennyt kauaa kun kuume nousi 39 asteeseen ja koko yö meni horkassa heräillen..

Suunnistimme lääkäriin eilen, tytön vointi muuten parempi mutta raju ripuli ei loppunut, saimme siihen lääkettä. Ja itselläni lääkärissä edelleen 38 astetta kuumetta.

Nyt on levätty eilisestä lääkkeiden voimin, itselleni särkylääkettä ja tytölle ripuli lääkettä ja hyvältä näyttää varsinkin tytöllä!

Itselläni on edelleen voimat pois mutta huomenna olis tarkoitus viedä ainakin tyttö hoitoon. En ole varma menenkö töihin..

 

Mama