Sikiönpaino 800g.

Pituus päästä peppuun 30cm.

Silmäripset ilmestyvät tällä viikolla. Lapsi reagoi valoon ja äidin stressitasoon sekä mielihyvään.Jos lapsi syntyisi nyt, se pystyttäisiin luultavasti pelastamaan. Nyt voit tuntea sikiön liikkuvan joka päivä.

Ihan totta. Viimesen viikon ajan, tarkemmin 4 päivää olen tuntenut liikkeitä pitkin päivää. Erityisesti iltaisin tai ruoan jälkeen.

Energiantarve lisääntyy, kannattaa syödä yksi välipala enemmän.

Syömisestä on tullut minulle paha olo, eilen varsinkin söin paljon perhepäivällisellä ja olo oli aivan järkyttävä koko loppu illan.

Haluaisin vielä palata viikkoon 25. Sen jälkeen kun viikko sitten vaihtui viikot niin tuntuu, että kaikki on muuttunut. Kroppa tuntuu raskaalta, kaikki sisäelimet tuntuu että on kasassa enkä saa henkeä. Päässä jyskyttää, pyörryttää, närästys on huipussaan lääkkeistä huolimatta. Torstaina kannoin tosiaan tavaroita omaan asuntooni yksin eikä siellä ole hissiä. Tehtyäni yhdeksän kierrosta ylös alkoi kivut. Tuntui kuin siteet olisivat venyneet ja lantoa revennyt.. olo oli koko illan todella suruinen ja kipeä. Aamulla voin paremmin. Eilen taas Porvoossa vietetty perhepäivällinen oli ihan kauheaa kun jo heti alkupalojen jälkeen alkoi närästys joka vaan paheni ja paheni, olin loppu illan makuulla olohuoneen sohvalla pidätellen kyyneleitä.

Väsyn, mikään ei kiinnosta, kaikki tuntuu vaikealta. Kävely, syöminen, itsestään huolehtiminen. Mitään tai ketään ei jaksa. Töihin on raskasta tulla, selkään sattuu, jalat puutuu. Mikä mulla on?

Perjantaina kävin H&M:llä ja ostin Pipon ja valkoisen hihattoman topin neuleuden alle syksyksi.

1371423_10153243110310463_766742840_n-no

S