Olipas yö. Hohhoijaa. Nyt on ihan outo fiilis kun on perjantai. Vauva on syntynyt, tekis mieli tehdä jotain, juoda jotain, mennä johonkin.. nauttia perjantaista. Mutta enhän minä voi, en juoda tai lähteä mihinkään. Tyttäreni seurasta sen sijaan olen nauttinut, sain hänet juuri uudelleen nukkumaan. Ystäväni oli kylässä 16-20 ja tyttö olikin hereillä 18 jälkeen aika pitkään ennen kuin sain hänet uudelleen nukkumaan äsken.

Viime yö ei mennyt ihan putkeen. Mentiin kello 2 makkariin nukkumaan. Tytön nukahtamiseen saamiseen eni 1,5 tuntia. Lopulta nukahdimme 3.30 ja ylös taas 5.30. Sen jälkeen kesti 5 tuntia ennen kuin sain tytön nukkumaan. Annoin ainakin 3 kertaa korvikkeita, omia tissejä 6-8 kertaa, söi ja söi... röyhtäytin, vaihdoin vaipan, vaihdoin nukkumapaikkaa. Kun nukahdimme 10 jälkeen otti pikkusen päähän kun huoltomies herätti joskus 10.30 pimpottamalla oveen. Ja lähti saman tien menemään. Pimpotti taas tunnin päästä. Ei saanut parvekkeen turvonnut ovea kutoon. Lähdettyään nukahdin vihdoin 11.30 ja nousin 13.00. Heti noustuani meni vielä pari tuntia ennen kuin neiti suostu uudelleen uneen.

Alko jo vähän hermostuttaa että miten tässä käy kun toinen ei vaan rauhotu. Tuntui ekan kerran siltä, että riittääkö mun voimat tähän ..? Onneks se meni ohi.

Haluaisin kovasti kuulla teiltä kokemuksia ja vinkkejä teillä on kantoliinoista? Minulle on suositeltu useampia mutta en ole päässyt testaamaan niitä. Haluaisin koiran kanssa lenkille kantoliinan jossa voisin tyttö kanniskella. En tosin ajatellut kanniskella häntä siinä ikuisesti joten ei tarvitse olla mikään semmonen joka kestää kunnes tyttö on 2-vuotta.

 

S