Olipa kiva päivä. Ainoastaan äsken iltalenkillä tyttö alko itkee. Mutta sain kotiin päästyämme rauhottumaan imettämällä.

Tyttö nukkui 17-21, harmi sinänsä koska oltiin perheen kans kokoonnuttu veljeni synttäreille ja kaikki olis halunnut häntä hereille saada.

Nyt se ei varmaan nuku koko yönä.

Se on oppinut kääntämään kylkeä, aatelkaa! Ihan hirveen ihana seurata kun toinen kehittyy näin nopee! Jalat ja kädet vaan heiluu.

Aamulla herättiin 10.40, samal sekunnilla naapurin poika pimpotti ovikelloa ja vei koiran lenkille.Annoin sille ja kaverille suklaata. Ne tuli uudelleen joskus iltapäivällä mut täl kertaa mulla ei ollut niille namia niin ne teki vaan 5 minuutin lenkin. Mikä oli harmi koska huomasin et koira olis viihtynt pidempäänkin. Mut minkäs teet. Tyttö nukku hyvin noin 14-16 niin sain imuroitua, pestyä lattiat, pestyä pyykkiä, tiskattua, siivottua vauvan vaatekaappia, pyyhittyä pölyt yms..

Mut sit kyl itki taas ennen kuin piti lähtee ja unohdin vähän tavaroit ottaa mukaan äidille, tärkeimmät kyl otin.

Nyt toi tyttö alko taas itkee.

Mä en oikeestaan tajuu miten mun äiti onnistu taas viivästyttää meijän lähtöä. 21 tyttö heräs, äidillle tuli puhelu niin se häipy 45 minuutiks puhuu ja sit oltiin jo tekemäs lähtöö kun se palas leikkii tytön kaa ja alko syöttää ja sit pyys mua vaihtaa vaipan jne lopulta oltiin taas vasta 23 kotona ja lenkki koiran kans tuolla hangessa oli aivan perseestä. 

Siis noi Brion SIngit ei mene lumessa YHTÄÄN.

Äiti syötti tyttöä 2 kertaa 90ml ennen kuin tultiin kotiin. Imetin kotona vielä 2 kertaa putkeen joku puol tuntii ja sit annoin vielä 60 ml ja nyt nukahti.. et se siitä syöttöjen välistä. Vaikea tyttöä on nälässäkään pitää. Kapalointia en ole miettinyt.

Nimeä pohdittiin tänään perheen kanssa mutta vieläkään en osaa päättää. Lastenvalvojalle en ole muisanut soittaa.

Mun pitäs tehdä lista hoitamattomista asioista mutta sitäkään en ehdi tekemään. 

On varmaan huomenna tehtävä jonkinlainen toimintalista tiistaille kun aamulla tulee se kotihoitaja. Käyn ainakin ruokakaupassa, kirjastossa, lenkillä ja siinä se varmaan sit onkin. Keskiviikkona oon varmaan sit enemmän omissa oloissani, eli en välttämättä kaipaa niinkään ulkoilua mutta suihkut yms vois silloin hoitaa.

En jaksa nyt väsyneenä vastata kommentteihin. Koirankin tuli just makkarista hakemaan mut nukkumaa... reppana.

 

S