Edellisene kirjoitukseen sain ihanan kommentin jossa lukija kertoi kuinka hänellekin oli aikoinaan vaikeaa viedä lapsensa ensimmäistä kertaa hoitoon mutta kaikki meni hyvin. Kiitos siitä. Sain heti selvitettyä miten pääsen hakemaan perhepäivähoitoon, joten hakemus laitettu ja nyt on silmät ja korvat tarkkana jos löytyisi yksityinen perhehoitopaikka, miten muilla on kokemusta asiasta?

Meillä oli tänään sinänsä ihan kiva päivä. Mitä nyt tyttö valvoi 06-22. Oli kai jotkut pikku torkut jossain välissä mutta rehellisesti ei yhtään kunnon unia jotka olis 15min enemmän.

Ollaan edelleen tässä samassa jamassa noitten päikkäreiden kanssa. Ja kun äiti saa öisin enää sen 5 tuntia unta kun tyttö herää niin aikasin tai keskellä yötä ja valvoo kovaäänisesti. Niin ei sitä oikeen saa missään vaihees nukutuks. Esim tänään 2 tuntia yritin saada tyttöä päikkäreille kun hän oli jo 6h ollut hereillä, eli päikkäriaika oli todellakin jo mennyt.. Mutta ei häntä nukuttanut. Liekö helteet syynä? Vaikea sanoa.

Kesästä yritän nauttia tosi paljon. Tänään käytiin Ikeassa aamupalalla ja keskustassa illalla meikkiostoksilla. Molemmat oli pikasia 1h reissuja mutta kummasti piristivät päivää. Sain myös ikkunat pestyä ja koko huushollin siivottua paris päivässä. Jos sitä nyt malttais vaihteeks vaan oikeesti levätä. Oon kohta kävelevä muumio.

Mama