Oikein hyvää iltaa täältä! Oon just menossa nukkuu. 

Meillä on ollut tänään todella kiva päivä, pienistä itkuista huolimatta. Aamulla tuli hoitaja, olin nukkunut vain 1-2 tuntia yöllä. Tyttö heräsi 02-07 välissä 4 kertaa ja joka kerta jäi valvomaan. 7 jälkeen ei enää nukahtanut. Oon ollut siitä syystä tänään hieman pihalla. Sitä lukuunottamatta oon selvinnyt hyvin päivästä. Nyt meillä on alkanut selvästi muodostumaan yhä enemmän rytmiä.

Elikkä aamulla 7 jälkeen ylös, tai siis vähän aikaa siinä makkarissa puuhattiin kun syötin tyttöä ja vaihdoin vaipan yms.. 8 jälkeen laitoin aamupalaa itelleni, tyttö viihty hetken hyvin ja 8.50 tulikin hoitaja. Lenkki koiran kanssa ja sen jälkeen pakkasin muutaman huuto.net myyntipaketin ja lähdin postin kautta ruokakauppaan.

Ruokakaupoilla meni normaalia vähemmän aikaa kun viime viikolla ostin paljon sellasia määriä perustarvikkeita joita ei tarvinnyt tällä kertaa. Kotiin pääsin hyvin ajoissa ja ehdin pesemään koirankin. Tyttö oli hoitajan mukaan ollut hieman itkuinen ja väsynyt, saman huomasin minäkin. Kun hoitaja lähti 12 jälkeen leikin noin tunnin tytön kanssa ja hän tarttui ensimmäisen kerran leluun molemmilla käsillä. Itkin onnen kyyneleitä. Oli niin ihanaa nähdä oma lapsi tarraamassa ekaa kertaa. Pari päivää hän tarrasi molemmista poskistani, luulin että se oli vahinko?!:D

Tyttö nukkui alle tunnin mutta herättyäeen ei halunnut maitoa vaan itkeskeli vähän samaan tyyliin kuin aamulla, mut ei mitään normaali itkua pahempaa onneks. Lähdettiin kävelylle puoleks tunniks naapurin koirakamun kanssa ja sen jälkeen leikittiin lisää ja syötin tyttöä. Veljeni tuli hakemaan koiran, hänkin piteli tyttöä joka alkoi olla taas slevästi väsynyt ja itkuinen. Veljen lähdettyä meni varmaan tunti ennen kuin tyttö nukahti, hän kuitenkin heräsi aika pian ja sitten meni jonkin aikaa ennen kuin sain nukahtamaan kunnolla uudelleen.. Ja siitä asti on nukkunut.Eli varmaan joku 5 tuntia jo!

Luksusta tämmönen. En ole tottunut että tyttö nukahtaa 19 jälkeen ja saan oikeesti hetken olla tekemättä mitään. En ole tottunut oikeestaan yhtään siihen että ei kuulu itkua moneen tuntiin.

Vielä kun koirakin poissa niin ilta on ollut kieltämättä rento. Ehdin vähän neuloa pitkästä aikaa.

Ja en voi muuta sanoa kuin että ehkäpä tää 3kk raja sit oikeesti alkaa olla merkki parempaan suuntaan. Hui! Makeeta.

Tänään soviteltiin kesäkenkiä ja ei mee kuulkaas pitkään niin ne sopii.

S