Päivä on madellut hitaasti. Aluksi tuntui kivalta ajatus, että tänään ei tarvitse lähteä mihinkään kotoa, Heräsin tosiaan vasta 12 aikaan ja kello 16 mennessä taistelin väsymystä vastaan uudelleen mutta päätin viedä koiran toiselle kävelylle kun uni ei tullut ja sitten kattelinkin telkkua aika aktiivisesti sinne 19 asti. Sitten suihkuun ja nyt oon loppu illan pienentänyt näitä vauvan tähtilakanoita=) Kangasta jäi yli sen verran että teen nyt reunapehmusteen samasta kankaasta, tää vaan tuntuu ikuiselta projektilta tän reunapehmusteen kanssa.

Musta tuntuu että hermot meni siin iltalenkin aikaan 22.30. Koira vei taas liian kovaa ja liian pitkään. Nyt kun ilmat on tähänkin aikaan vuodesta näin leudot ja lämpimät niin koira tottakai viihtyy ulkona ihan mukavasti. Harvemmin se tyytyy alle puolen tunnin lenkkeihin ja itselläni on aika lailla jaksaminen siinä kun saa ne kolme aktiivista lenkkiä koirulin kanssa tehtyä. Aika usein lenkit on semmosta jatkuvaa reipasta kävelyä koska koira ei pysähdy, häntä ei voi täällä päin pitää vapaana ja mulla supistelee niin paljon lenkeillä että joudun pysähtelee nojaamaan tolppiin pysyäkseni pystys..

Valivali :D

Oon nyt sitä mieltä että olis kiva saada jo vauva maailmaan mutta kun rupeen miettimään järjellä niin parempi kuitenkin ettei sen synttärit ole joulun ja uuden vuoden välissä vaan mielellään tuolla ens vuoden puolella. Joten minun puolesta vauva vois syntyy 2.1.2013 jälkeen. Oon jo miettinyt, että mitäs joudutaan käynnistelee sit pari viikon päästä.. saa nähä.

Liikkeet on hiljentyneet mutta tuntuu niitä koko ajan kuitenkin..

Vatsa oli loppu illan ookoo kun otin lääkettä. joudun ilmeisesti syömään lääkkeitä loppu raskauden..

Lääkkeetkin loppu enkä hae lisää. Ainakaan heti:D

Kattokaa kuin ihanan mekon ja neuletakin oli veli ja äiti valkannut pikkuselle joulupakettiin<31552900_10153630407980463_1884027463_n-n

S