Nyt kun koliikki on väistymässä niin haluaisin kovasti harrastaa vauvan kanssa jotain. Kohta tulee kyllä kesä ja silloin ohjelmaa riittää ihan varmasti grillaamisesta puistoiluun ja uimiseen. Mutta mites se muskari?Perhekahvilat?

MLL järjestää musiikkitoimintaa vauvoillekin, seuraavan kerran vasta syksyllä. Meijän alueella hinta olisi 95 euroa. Ihan ok hinta jos on meillä ylimääräistä silloin niin mielellään sijoittaisin tuohon. Kattelin myös että perhekahviloitakin löytyisi lähialueilta mutta en tiedä oikein oisko siitä meille seuraa kun kuvista päätellen siellä lapset leikkivät keskenään ja mullahan ei ole vielä ihan leikki-ikäistä lasta.. Jos joku muu bongattais? Esim. vauvatreffit?

Onko kellää mitään hajua? Oon nyt 28.4 menossa mummon johonkin bongaamalle vauvakerholle, saa nähä mitä siitäkin tulee? Oli ilmottanut meijät taas kysymättä sinne ja sit lähetti meille kirjeen kotiin että missä ja millon sen on. Joskus musta tuntuu et tuun koht hulluks tän tyypin kanssa joka olettaa että mulla ei ole itellä mitään sanottavaa näihin sen ilmottelemisiin..

Oon viime aikoina myyynyt hieman vauvatavaroita pois. Ajattelin kirjotella jälleen niistä mitkä tuli hyödyllisiks meillä ja mitkä ei.

Pitkään mietin vaipparoskiksen ostoa. En ostanut ja pärjään ilman kun vien joka päivä roskat.

Itkuhälytin, meillä on ja nyt kun saatiin parvekevaunut niin nille löytyi ehkä käyttöäkin, mutta suht turha näin  pienessä asunnussa missä parvekkeelta kuuluu sisälle hyvin kyllä itkut.

Harsot, erittäin tarpeellisia mutta saman asian on kyllä ajaneet pikku pyyhkeet ja muut jotka on ehkä pehmeempiäkin. 

Vaunuihin vaunuverho; on ja ei ole tarpeellinen. Vauva saa nukkua hämärässä eikä tiepöly haittaa mutta saman asian kyllä hoitaa joku muu samasta matskusta tehty kangas. On meinaa aika lyhytkäyttöinen jos ajattelee että vaunu-aikakin on lyhyt.

Lämpöpussi; lämpimillä keleillä (huom! meillä sitten tammikuun) turha, mä nyt jo harkitsen sen käytön vähentämistä kun lapsi on haalarissa ja sit kun sen sujauttuu vielä lämpöpussiin niin toinen alkaa hikoilemaan.Jos saisin kesälapsen niin en ostaisi lämpöpussia ennen kuin vasta talvella koska tää nykyinen ei kyl ens talvena meille enää sovi.

Mama