Hui, oon vielkin väsy eilisistä nimiäisistä. Oli kyllä niin ihanat ja onnistuneet juhlat vaikka Zara nukkukin melkeen koko ajan. Viime yönä herättiin vaan 2 kertaa syömään ja nekin oli jo aamulla, nukuttiin siis ihan 5-6 tuntii putkeen.

Tänään oltiin synnytyksen jälkeisessä tarkastuksessa. Mulla on kaikki jees mut lääkäri sano että hormonaalisesta muutoksesta johtuen oli jotain pientä punasuutta ja määräs siihen mulle lääkkeen. Pikkusella on pituutta 54cm ja painoa 3720.

Saisi kuulemma painoa tulla lisää, on aika hoikka tyttö. 4cm tullut viime kerrast pituutta ja painohan oli viimeks 3155. N.1400 tullut 6 viikossa syntymän jälkeen painoa. Aika jees minusta. Vaikkakin sanoivat muuta.

Oltiin 12-14 tuolla terveysasemalla ja sit käväsin kaupassa, tytön maidot loppu seinään tänään, ei riittänyt huomiseen kauppareissuun asti. Kävin sit ostamassa muutaman maitopurkin ja sipsejä sairaalaan tuomisiks kun menin sinne kattomaan taas läheistä, joka pääsee siis huomenna pois.

Muuten oon haukotellut mont tuntuu mut puhuin äsken 2 tuntii puhelimessa :D

Meni vähän ohi tv-ohjelmat mut onneks on katsomo. En oo tänään menossa mihinkään, jotenkan ilta menee tytön kanssa ja koira tuodaan huomenna kello 11 takaisin. Eli aamusta lähden taas ruokaostoksille ja sit loppupäivä kotona. Tyttö on nukkunut nyt suurin piirtein 4-5 tuntia. Heräs sairaalassa kerran ja kotona heräs syömään ja nukahti uudelleen.

Kävin viemässä roskat ja hain autosta lompakon.

S