Hieno päivä meilllä täällä. Saatiin tytön kanssa tehdä kaikenlaista kivaa kun masuun ei sattunut. Leikittiin, laulettiin, kylvettiin, tanssittiin, hymyiltiin, jokellettiin jne jne.

Aamulla lähdettiin lenkille jolloin koira haluskin kotiin kun ulkona satoi loskaa. Sopi mulle=) Pian aamuaskareiden jälkeen tytön ollessa rauhallinen päätin alkaa siivoilemaan vaatehuonetta ja tytön vaatteita..sain jotain aikaseksi joten kolmen aikaan sain mennä kokkaamaan ja tyttö nukahti hetkeksi. Pian kuitenkin hän oli taas hereillä joten jatkettiin leikkejä olkkarissa.

Olen tänään ennättänyt;

-tehdä kauppalistan

-kirjoittaa vauvakirjaan

-lukea vauvakirjaa

-järjestellä valokuvia ulkoiselle kovalevylle

-katsoa muta breaking bad jaksoa

Huomenna on 2kk neuvola 10.15 aamulla. Sen jälkeen suunnataan ruokakauppaan mikäli tyttö vaikuttaa rauhalliselta. Mulla on eilen ja tänään ollut kotona ihan hyvät eväät mut maito ja perustarvikkeet vaatis vähän täydennystä joten en jaksa odotella tiistaille kun tulee hoitaja.

Tiistaina : kotihoito, vierailu mummolle ja nään ehkä ystävääni.

Ke;kotihoito

Loppu viikko on vapaa mutta mielessä on kaikenlaiset jutut, pitäis päästä näkee veljee ja kaverii ja äitii jne jne..mut ei onneks mitään sen kummempaa.

Mä kaipaan toisaalta muiden seuraa ja samalla en. Kai tää johtuu vaan siitä, että tyttö on nyt vast tänään voinut normaalisti niin en uskalla vielä pistää sen varaan. Tuntuu todella helpottavalta että välissä oli tällainenkin päivä.

 

S