Aamu alkoi suhteellisen aikaisin 6 jälkeen. Syötiin hyvä aamiainen ja tehtiin yli puolen tunnin reipas kävelylenkki. Noin kahdeksan aikaan lähdin katsastamaan autoa Konalaan. Ja kuinkas ollakkaan 8.15 tajuan että olen väärässä paikassa. Sit tuli melkein itku. Katoin puhelimesta että oikea paikka on ihan vieressä, lähdin ajamaan sinne ja navigaattori yritti ohjata kehä I? Eli ihan väärään suuntaan. Pysäytin auton ja yritin vetää henkeä mutta kiukku oli jo saapunut. 8.20 oli mulla aika ja kello näytti jo 8.23, lähdin ajamaan sinne suuntaan missä ajattelin paikan olevan, löysin oikean kadun mutta en löytänyt missä siellä oli Katsastusasema. Soitin heidän asiakaspalveluun ja suoraan sanottuna purskahdin itkuun, ystävällinen asiakaspalvelija ohjasi minut oikeaan osoitteeseen ja 8.28 astuin sisään rukoillen että ottavat mut vastaan. Ottivat!

Soitin töihin ja ilmoitin että saatan myöhästyä. Katsastuksen piti kestää 20 min, mutta koska olin 10 min myöhässä se tehtiin 10 minuutissa ja LÄPI MENI! Voi sitä riemua! Toyota ei petä koskaan. Sit töihin, olin jopa 10 min etukäteen.

Päivä on pelastettu. Viikon pahimmat jutut on takana. Nyt voin sitten nautiskella tänään tekemättä mitään. Vähän harkitsin että hakisin ne kirjaston kirjat Vantaalta niin pääsen lukemaan raskaudesta lisää mutta tilasin samalla siihen yhden Budapest oppaan joka ei ole vissiin viel sinne saapunut.

S