Tyttö ei ole nukkunut aamu seiskan jälkeen kunnolla yhtään.. koko ajan itkee ja kitisee.. nyt sain sen sänkyyn taas saa nähä kui käy.

Äiti toi sen unohtuneen koliikkituttipullon meile tos kolmen aikana, olin kaks tuntii ollut tytön kanssa sängyssä yrittäen saada nukkua tytön itkiessä koko ajan nukahdettuaan.. eli se siitä. Sit heräsin, tein ruokaa, tyttö sylissä ja syöttelin.. käytiin tossa 17 aikaan reipas puolen tunnin lenkki jonka tyttö osittain itki. Sit kotiin tultuamme vein sen saman tien kylpyyn koska pepun punotus paheni tänään kun menin laittamaan siihen vauvalle tarkotettua rasvaa.. kylvyn jälkeen imetin, ei rauhottunut, hytkyttelin, ei auttanut, annoin maitoa ja nyt nukahti. On reppana varmaan ihan poikki.

Mua väsyttää ihan hirveesti ja pitäis kaupas käydä mut katoin et pärjätään viel huomiseen. Mennään huomenna sen mummon luokse, hän lupas kattoo tyttöö sen aikaa että käyn koiran kanssa lenkillä ja kaupassa.

Keskiviikkona meillä on koiratreffit yhden kanssa joka lupas pientä maksuu vastaan koiraa käyttää. Illalla haen vaihtokauppana syöttötuolin.

Torstaina haen koliikkikeinun.

S