Tänään oltiin aamulla niin ilosta tyttöä suht hyvin nukutun yön jäljiltä. Tyttö nukkui hyvin kunnes joskus aamulla 7 jälkeen ei saanut enää unta. Mä yritin sinnikkäästä nukkua mutta en oikeen pystynyt kun toinen vähän välilä ähis ja puhis vieressä. Oli astetta helpompi aamu kun noustiin joskus 9-10 aikoihin kun ei tarvinnut viedä koiraa uloss en ollessa hoidoss. Tuntuu ihan kuin toinen lapsista olis hoidossa:D Ilmeisesti noi aamulenkit on meille kuitenkin vielä pienen pieni haaste.

Tyttö nukahti kun olin syöttänyt sen aamulla. Sain suhteellisen rauhassa pakata laukun ja valmistautua ulos lähtöön. 12.10 kaveri tuli tänne ja lähdettiin ajelemaan kattomaan parvekevaunuja. Ei saatu niitä mahtumaan autoon joten nähtäväksi jää haenko ne myöhemmin jos saan kuljetuksen järjestettyä. Käytiin lounasbuffetissa ja suunnattiin tsekkaamaan pari kirppistä.

Kaiken kaikkiaan meillä meni 5 tuntia tuohon aikaa ja tyttö nukkui melkein koko ajan. Annoin maitoa jolloin nukahti vielä vähäks aikaa kotiin ajaessa.

Kotona oli hieman outo olo. Tuntui siltä että haluis mennä johonkin kylään, näkemään perhettä tai jotain mut samalla tyttö oli pakko saada levolle. Nukkui vielä  19-21. Sitten heräs ja nukahti noin 23.30. Nyt illalla oli masu vähän kipeä kun itki heti kun silmät aukesi, annoin maitoa mutta ei halunnut, vaihdoin vaipan mutta itki vaan. Jossain vaiheessa kun sain pari röyhtäisyä niin huomasin että tytön olo helpotti. En tiiä johtuuko tämän päivän "normaalisuus" siitä että Nutrilonin maitojauhe olisi vihdoin alkanut saada masun parempaan suuntaan vai oliko tää päivä muiden huonojen joukossa vain yksi laatuaan. Se selvii lähi päivinä. Ajattelin kuitenkin jatkaa saman ruoan syöttämistä, harmillista että ulkona pitää antaa Nan1 kun en ainakaan ole vielä löytänyt Nutrilonin HA korviketta valmiissa pakkauksissa.

Ilta on mennyt kivasti, ehdin vähän kuvata teille juttuja. Oli puhetta tänään jos vietäis ensi viikolla kirpputorille vaatteita myyntiin kaverin kanssa. Siinä mielessä hyvä idea kun itellä alkaa tila loppumaan kesken ja tietääksemme tällä kirppiksellä menee kaupaksi sekä lasten että aikuisten vaatteet. Mä voin sit myydä molempia.

Hiljattain tilaamani vaunuverho odottaa nyt käyttöä.

IMG_4842-normal.jpg

IMG_4843-normal.jpg

Ystäväni vauvalahja, neulotetut converset.

IMG_4844-normal.jpgIMG_4847-normal.jpgIMG_4846-normal.jpg

Alesta bongatut euron villasukat tytölle. Kohta ei tarvii enää panostaa lämpösiin vaatteisiin kun tulee kesä.

IMG_4870-normal.jpg

Ystäväni toi ison pussillisen vaatteita. Yritin kuvata niitä tänne mutta suurin osa kyllä vaan perus bodeja..

IMG_4851-normal.jpgIMG_4850-normal.jpgIMG_4852-normal.jpgIMG_4856-normal.jpgIMG_4848-normal.jpgIMG_4854-normal.jpgIMG_4855-normal.jpgIMG_4857-normal.jpgIMG_4859-normal.jpgIMG_4860-normal.jpgIMG_4861-normal.jpgIMG_4862-normal.jpgIMG_4863-normal.jpgIMG_4864-normal.jpgIMG_4865-normal.jpg

S