Heips!

Oltiin aamulla neuvolassa. Zaran mitat; 55cm ja 3930kg. Valitettavasti painon tulo hidastunut, tähän asti oli täyttynyt se 140g/vk raja mut nyt pari viimestä viikkoa ei ole ihan päästy yhtä hyviin lukemiin. Mutta ei muuta kun jatketaan samaan malliin. Oon tänäänkin imettänyt kuten eilen pitkän kaavan kautta.

Kerroin lapsen itkuista ja levottomuudesta sekä masuvaivoista. Uusi neuvolatätimme on ollut lastenklinikalla aikaisemmin niin hän osasi kysellä ja kuunteli tarkkaan mitä kerroin. Hänen mielestään kaikki viittaa koliikkiin. Neuvoi kuitenkin ostamaan ja kokeilemaan NAN1 HA nimistä korviketta. Ja sitten taas maitojauheisto hypo allergis versiota Nutrilonista. Ostin sitä tänään. 

Päivämme oli aamulla suhteellisen jees. Tyttö heräsi kello 8 vasta syömään. Se tarkoittaa että hän nukkui 9 tuntia. Minä nukuin taas liian vähän eli semmoset 5 tunti. Oma syy. Kello 8 herättiin ja lähdettiin syötön ja vaipan vaihdon jälkeen kävelylle. Sen jälkeen oli reipas tunti aikaa mun valmistautuu neuvolaan lähtöön, tein sen rauhasa kun tyttö leikki matolla vieressäni.

Päästiin neuvolaan ja siellä alkoi itku. Ajattelin sen johtuvan nälästä mutta nukahti syliini matkalla ulos. Rohkaisin itseni ja suuntasimme Prismaan. Jätin autoon maidon kun luulin etät ei hän kuitenkaan herää. Kaupassa alkoi kauhea itku. Ihmiset tuijottivat eikä lohduttanut edes syli. Kassoilla oli kauhee ruuhka siihen aikaan jo! Jotenkin päästiin autoon ja taas tyttö nukahti. Sain kannettua kaiken kotiin ja sit se huuto alkoi taas.

Samaan aikaan yritin lämmittää maitoa, ottaa kenkii jalasta ja pitää tyttöä sylissä.

Lopulta söi mutta itku vaan jatkui:( Vaikutti nälkäiseltä. Imetin ja nukahti lopulta syliini. Olin aamusta asti ihan väsynyt joten aattelin et nyt on päikkärit paikallaan mutta heti kun päästiin makkariin alkoi itku. Taas laittoi kättä suuhun vaikka olin syöttänyt häntä jo 1,5h. Kävin hakemassa maitoa, ei halunnut. Päätin imettää, nukahti uudelleen ja sitten vielä vähän aikaa vaikutti siltä että ei nukahda mutta nukahti lopulta. Oli mennyt lähemmäs 3 tuntia tähän härdelliin.

Nukuttin hyvät 2 tuntia ja sit lähdettiin syötön jälkeen lenkille. Tyttö nukahti lenkillä ja sen jälkeen oli taas vähän itkuinen mutta leikittiin ja laulettiin niin rauhottui. Meni noin tunti silleensä ja sit alko olla taas väsy, syötön jälkeen nukahti hetki sitten tähän viereeni.

Nyt teen illallista, kauhee nälkä. teeveetä kattelen, pyykit laitoin äsken pesuun ja tiskaa ajattelin kohta..

Ystäväni hakee koiran hoitoon yli viikoksi torstaina. Loistavaa. Huomenna menen katsomaan millanen paikka se Kumpulan vekarakirppis on, samalla käyn postissa ja kirjastossa. Ruokakaupassa ei nyt tarvitse muutamaan päivään käydä.

S