Meillä on nukuttu loistavasti, huolimatta eilis päivän melkein kestäneestä itkuisuneisuudesta ja nukkumattomuudesta.

Elikkä tytön sain vihdoin mahavaivojen saattelemana uneen 01. Oli valvonut eilen 13 jälkeen melkein koko päivän, tais olla vartin pätkiä unessa matkalla äidilleja takas sieltä. Perhekin oli vähän huolissaan kun äitini huomasi selvästi masuvaivat palanneen tytöllä.

Nukahdettuaan tyttö vaipui syvään uneen ja minä menin perässä 02 aikaan sänkyyn.

Nukuimme 6.30 asti. Sitten oli tunnin kestänyt vaipan vaihto, syöttö hommeli ja nukuttiin vielä 10.30 asti. Sen jälkeen pakkasin tytön ja lähdimme vaunuilemaan, tyttö nukahti ulkona saman tien. Ja heräsi äsken kello 13.

Ehdin pyyhkiä pölyt ja pestä pyykkiä, oli niin kauheesti pölyä että teki hyvää. Samalla tuuletin asuntoa ja tiskasin. Vähän jäi kesken hommat, eli kauppalistaa huomiselle pitäisi säätää ja paketoida muutamat huuto.net paketit mutta ehdin ne hyvin tänäänkin illemmalla. Ei olla tänään menossa mihinkään.

Huomenna tulee kotihoito.

Keskiviikkona vietetään päivää mun veljen kanssa.

Torstaina tulee taas kotihoito ja nään ehkä äidin. 

Perjantaina ajattelin suunnata Iso omenaan tai Kumpulan vekarakirppikselle.

Loppuviikko on kyllä osittain auki että hommaa listan mukaan riittäis vaik kuin paljon, yritän kuitenkin keskittyä nyt enemmän asioiden hoitamiseen kotihoidon ollessa täällä. Huomennakin se 2,5h on ihan täyteen tungettu=) On helpompi käydä kirjastossa ja postissa ilman tyttöä jos se alkaakin itkemään, se ei ole kummassakaan paikassa kivaa.. ja ruokakaupassa tarvitsen keskittymisen viikon ruokien ostamiseen.

Nyt tyttö on sylissäni iloisena. Ajattelin tänään kokeilla kantoliinaa.

S