Vuosi sitten loppui kymmenen vuoden tupakointini itsenäisyyspäivänä. Toki sähkötupakka auttoi asiaan silloin. Olen tosin sortunut polttamaan sen jälkeen, mutta vasta puoli vuotta myöhemmin. Ja sekin loppui onneksi siihen. Silti ajattelen tupakkaa nyt enemmän kuin koskaan. Joka päivä. Kaipaus. Luulen että tämä johtuu raskaudesta ja hormooneista koska mitään riippuvuutta, ainakaan fyysisesti ei ole enää tallessa.

Halusin tulla kuitenkin kertomaan vähän iloisemmista asioista.

Olin eilen tosiaan kotona ja sainkin melkein vauvan huoneen valmiiksi, tälle päivälle jäi vähän hommaa mutta kuinkas kävikään. Heti aamulla soitti ystäväni sieltä Hämeenlinnasta. Olimme alustavasti puhuneet että menisin ensi viikolla sinne jotta hänen miehensä voisi korvausta vastaan vaihtaa autooni jarrulevyt eteen.Mutta hän ehdottikin tätä päivää. Joten lähdin aika pian aamupalan jälkeen 12.30 ajelemaan sinne. Olin perilleä 14.30. Siellä oli talvi, kunnolla lunta ja liukasta! Kaunista.

Matkalla Vantaalla pysähdyin Cobelloon ja ostin sieltä olohuoneeseen tähtiviltin 29e, kaveri vinkkas eilen löytäneensä semmosen sieltä ja mullahan oli babyshowereista saatu 20euron lahjakortti jonka käytin enemmän kuin mielellään tähän viltiin. 

Hyvä että menin sinne sillä saatiin ystävän kanssa rupateltua rauhassa (hänkin edelleen tukevasti raskaana) ja autokin tuli kuntoon.

Auton osat olivat maksaneet n.80-90e. Ystäväni sanoi että maksua tulisi maksimissaan 150e, hänen miehensä ei halunnut semmost summaa minulta pyytää mutta en myöskään halunnut tingata. Toki bensoihinkin oli mennyt .40e. Olisin saanut tämän homman Toyotalla huollon yhteydessä tehtyä 230e pari viikkoa sitten.. eli en tiiä kuin kannattavaa tuo nyt oli.. Kai mun täytyy vaan maksaa se 150e ja unohtaa nyt auton kulut toistaseks. Johan tässä on jo 300e mennyt ihan yht äkkii siihen taas. Halvalla pääsin mutta silti. Nyt olisi tarvetta ylimääräiselle!

Joululahjat on tilattu suurimmaksi osaksi netistä. Ja nyt on enää muutama lahja ostamatta. 

Huomenna poksuu viikot. Oon aika pihalla kun tää päivä meni tälleen ohi. Koko vauvna huone on hujan hajan kesken. Kotona oltiin koiran kanssa vasta 22 aikoihin tänään.Joten mitää uutta projektia en alottanut. Paitsi ystävälleni neulottujen sukkien palmikkokuvia saatiin käyntiin;) Kohta on yksi sukka valmis.

Mulla oli taas semmonen fiilis että jotain vauhtii pitäs pistää tähän raskauden loppu vaiheeseen kun näin ystävän vauvan huoneen. Ei sekään nyt valmis ollut mut päällisin puolin tavarat löytäneet paikkansa.

Jotenka päätinkin että huomenna yritän saada koko maalausurakan loppuun. Sitten on vielä sisustustarran asennus seinään, tavaroiden asettelu eri paikkoihin ja ensi viikolla teen viimeiset ostokset ja pesen vauvan vaatteet ja pakkaan sairaalakassin. 

Nyt kun laskettu aika on näin lähellä, kieltämättä vähän kaipais rinnalle toista ihmistä. Ei oman lapseni isää mutta ihmistä joka rakastaisi ja odottaisi pienokaista yhtä paljon kuin minä. 

Ensi viikon kalenteri;

 

Ma, ti tai pe ; IKEA reissu sekä vauvan viimeisten tarvikkeiden ostaminen.

Ke; kaverin kanssa kahvittelu + turvakaukalon nouto, iltapäivällä neuvola ja illalla joulushoppausta äidin kanssa.

Torstaina; keskustaan ystävän kanssa lounaalle ja Starbucksiin =)

Palaten vielä vauvan tarvikkeisiin;

Koska myin äitiyspakkauksen niin minun täytyy sen takia käydä Ikeassa ostamassa peitto, tyyny, patjasuoja,lakanoita..

 

Mitä pakkasitte sairaalakassin?

S