Perjantai, rv 7+5

Töissä oli niin kiire, että itkin melkein kun pääsin vihdoin kotiin kello 22. 

Lauantai, rv 7+6

Oltiin äitin kanssa kirpputorilla siistimässä pöytää, myyntitulos oli siihen mennessä surkea, se harmitti. Mua hengästytti ja oli tosi kuuma. Lisäksi koko päivän etos pitkästä aikaa taas. Illalla oli kaverilla euroviisu kisastudio, tuli kauhee nälkä kun ei ollut mitään tarjoilua 7 tuntiin. Ei hyvä ollenkaan. Illalla tai yöllä kotiin tultuani väsytti niin älyttömästi mutta silti valvoin yli kaks yöllä? Kävin apteekissa vihdoin ostamassa vitamiineja ja närästyslääkettä, ei auttanut lääke.

Su, tänään rv 8+0 POKS

Aamulla apps kerto puhelimessä uudesta viikosta kasvun kehityksen kannalta. Asteita oli 20 joten suuntasin lähipuistoon jonne kaveri liitty seuraan, oltiin siellä melkein 3 tuntia. Sen jälkeen tunniksi kotiin, siivosin ja lähdin äidille illallistamaan koko perheen voimi.Kotiin ennen 21 ja vielä kaverin ja koiran kanssa Kaivopuistoon kahville ja kävelylle, vihdoin 23 kotona.

Tänään on etonut eilistä enemmän, kaksi päivää peräkkäin on aika paha enne. Väsyttää, rinnat on kipeet ja todella isot, turvonnut ja ällöttävä olo, eli en tunne itteeni ollenkaan hehkuvaks ja kauniiksi. Tarvitsen jotain uutta ja piristävää. Masentaa, että tukkakin on ihan ruma tällä hetkellä :D

Neuvolaan enää yksi päivä, ihanaa! Tiistaihin odottelen.

Sitä miettii välillä onko kaikki hyvin masussa, pelottaa ja jännittää. Ehkä tämä vihdoin selviää mulle seuraavan muutaman viikon aikana.