Tyttö on nyt vasta nukahtamassa, se on itkeskellyt ja yrittänyt taistella unta vastaan ainakin 2 tuntia. Alko olla epätoivonen olo taas kun yritin imettää sen sijaan että antaisin korviketta mutta itki ja huus ja raivos, mahassa oli taas selvästi ilmaa.. Annoin sitten sitä mitä halus. 

Oli taas sinänsä rankkaa kun se kuiteski valvos taas sen 5 tuntia? En nyt tarkkaan muista monelt heräs illalla mut kuitenkin ollaan aamulla jo 7.40 herätty ja huomenna herätään taas 8 jälkeen.

En tiedä tarkalleen miten käyttäisin huomisen kotihoitoajan, olisin halunnut että välissä olis ollut päiviä niin saisin järkevämmin suunniteltua kaupat yms. Mut nyt on mentävä tällä koska en ite voi vaikuttaa noihin päiviin. Meen ainaski lenkille, kirjastoon, ehkä pesemään auton, järjestelee varastoa. Tuskin nukun. Nukutaan sit kun ne lähtee, niitä tulee siis kaks huomenna. 

Mä oon alkanut nyt tekee puhelimeen tilaa koska sinne on kertynyt lähemmäs 4000 kuvaa vuodessa, osa on vauvan tavaroista, osa masusta, ainakin 500 kuvaa ulkomaanreissulta elokuussa jne.

Nyt päätettiin ex tempore pitää pienet nimiäiset läheisten kesken jo 16.2.2014 sunnuntaina. Mun äidillä on tuon viikonlopun jälkeen 3 viikonloppua töitä niin hyvä pitää ne nyt.

Me kun ei olla kristinuskosia niin en varsinaisesti valitse kummeja mutta kerroin muutamalle ystävälleni että olen erittäin kiitollinen heidän avustaan vauvan synnyttyä ja ennen ja haluaisin että he olisivat ns. unoffical kummeja. Toinen liikuttui ihan kyyneliin. Aika kaunista häneltä. 

Mun ei tarvitse paljoa valmistautua juhliin, sanoin että voin leipoa mut äidi ja veljien tyttöystävät hoitavat sen puolen, toinen tekee suolaset ja toinen makeat niin ja ystäviä kutsuin tasan ne 3 ns. kummia. Muut ei vaan yksinkertaisesti mahdu. Sit meillä on tosiaan mun äiti, veljet + tyttöystävät ja muutamat muut perhetutut ja sukulaiset. Yhteensä meitä on ehkä 15? Mutta tosiaan tytön mekko on jo valmina ja minä kun en koskaan ristiäisissä ole ollut niin en tiedä mitä muuta siellä pitäisi olla. Tai mitä me voidaan soveltaa nimiäisissä mitkä ei ole turhan uskonnollispainotteisia perinteitä. Luultavasti otetaan paljon kuvia ja tyttö pääsee useamman syliin, ikimuistoinen päivä siis tulossa.

Mietin tuossa mitä maksaisi jos menisi ihan valokuvaus studioon ottamaan muutaman kuvan minust ja pikkusesta, onko tietoa?Niin ja otin selvää että syntymäilmoitus lehteen olis ollut hesarissa sen 70e, turhan paljon meijän budjetille mutta jooh..

Täytyy kyllä sanoa, että se tän päivänen kotihoitaja ei ehkä ollut ihan semmonen mitä odotin. Mulla tulee olemaan siis kaksi hoitajaa, vuoroviikottain. Se viime viikkonen oli tosi jees mut tää tän päivänen ensinäkin höpötti ihan koko ajan päälle, ei kuunnellu yhtään mitä sanon ja sit koko sen ajan mitä se oli täällä se pisti mut hakemaan milloin pyyhetti, perse wipeseja, pumpulia silmään, silmätippoja, vaippoja jne. Okei mulla on tietysti paikat missä pitän tavaroita mut ei sillä edellisellä ollut mitään ongelmaa löytää ne, tää tän päivänen vaan seiso tumput suorina ja hihitteli ärsyttävästi. Onneks se kuitenkin käy kävelyille. Tänäänkin sanoin ettei tarvii mun takii, mut hän halus ite, kävelihän ne 1,5h. 

Huomisen lisäks meil ei oo täl viikolla kuin pe ohjelmaa, silloin mennään ekan kerran pikkusen kanssa Helsingin keskustaan vaunuilla tapaamaan lapsen ns.kummia kahvin ja pullan merkeissä. Odotan aika innolla.

Sunnuntaina suunnitellaan äidin kans nimiäisiä. On aika hölmöö että oon paljastanut nimen kaikille, ehkä se oli sitä että en ollut täysin varma mitä päättäisin ja halusin kysyä muiden mielipidettä. Loppujen lopuks se ei auttanut yhtään. Nimi on iso asia päättää ja siksi vieläkin pähkäilen tässä..

S