Nyt on hyviä uutisia. Viime yönä sain tytön nukahtaa kello 2 jälkeen ja nukuttiin putkeen 7.40 asti, aatelkaa!=)

Sit ylös, maitoa tytölle, vaipan vaihtoa, aamupalaa mulle ja kello 9 tuli kotihoitaja. Lähdettiin samaa aikaan lenkille, mä koiran kanssa ja hän vauvan kanssa. Vein koiran kotiin ja jatkoin Prismaan ruokaostoksille, hän jatkoi vaunulenkkiä tytön kanssa. Olin kello 11 kotona, hänkin tuli samalla oven avauksella. Keitin kahvia, putsattiin tytön vieläkin rähmivää silmää ja sit kello olikin sen verran että hän lähti.

Tyttö oli ihana ja siinä seurusteltiin noin 13.30 asti jolloin meltiin koko poppoo päikkäreille. Herättiin kello 15. Tyttö oli vähän itkuinen, imetin ja vaihdoin vaipan ja juuri kun sain tytön puettuun toppapukuun alkaa nälkähuuto. Annoin vielä sit korviketta ja lähdettiin sit puolen tunnin reippaalle lenkille.

Sisälle tultiin tyttö nukku mutta heräs heti kun vein makkariin. Äsken imetin lisää ja sit nukahti syliin. Vein makkariin ja siellä se nyt on vartin tuhissut. Aattelin nopee syödä ruokaa ja käydä suihkussa.

Kävin hakemassa postista tänään kauan odottamani Tricot Slent liinan ja hyi helvetti mitä sieltä löyty välistä, tommonen kova ja homeinen ällö levinnyt tahra! Mä en kyl tommost halua :(

 

1075003_10153761503100463_1858407054_n-n

S