Päivä vaihtui ja näin myös viikot, voitteko uskoa, että ollaan jo viikolla 12? Oltiin ystävien kanssa elokuvissa, hotkin popparit ja karkit nopeasti leffan alussa ja sitten iski huono olo ja närästys. Käytiin vielä baarissa istumassa, join vettä limepaloilla, onneksi muukin porukka otti limua niin ei haitannut munkaan valinnat ketään. Toinen mukana olleista tietää että olen raskaana ja toinen ei. Ja tämä joka ei tiedä puhui vain siitä, että meidän muidenkin sinkkujen pitäisi nyt yrittää löytää miehet netistä jos ei muuten. Yleensä tällaiset ideat on hyviä, mutta tässä tilanteessa kun olen ei huvita kyllä ajatella deittailua yhtään. Toisaalta ei haluaisi että oma elämä pysähtyisi mutta nyt kaiken tän duunistressin ja muun keskellä olisi hyvin vaikeaa ajatella, että tapaisi jonkun jolle joutuisi kertomaan raskaudesta jonka jälkeen juttu varmaan jäisi siihen. Toisaalta ei sitä voi tietää jos ei kokeilekkaan.

Koira on hoidossa porukoilla tänään, kauhea ikävä sitä. Kaikin puolin muuten kiva päivä. Masua ei näy yhtään edelleenkään ja olo on hyvin epäuskoinen ja kun mietin tänään miten kertoisin lopuille ystävistäni niin tuli tunne, että ei jaksa edes miettiä sitä nyt. Kerron varmaan pian mutta en halua valmistella mitään puhetta sitä varten, pelottaa jo valmiiksi se tuomitseeko ihmiset mut. 

VAU.FI:n mukaan tänään viikolla 13 alkaa kurkku ja äänihuulet muodostua.Iho on erittäin ohut je herkkä. Awww=) 

Kuvia en ole jaksanut edes ottaa itsestäni.

Luulin, että kun oli se alkuraskauden pahin turvotus päällä että sitä tahtia masu olisi mahdotonta piilottaa tässä vaiheessa mutta nyt on tilanne täysin päinvastainen, jos ei lihomista lasketa niin mahan seutu on mielestäni aika tasainen ja tavallinen, housutkin pysyy kiinni hyvin vaikka yleensä yksin ollessani ne aina avaan. En tiedä milloni maha tulee näkyviin mutta omasta puolestani saisi olla piilossa vielä ainakin tässä seuraavat 8 viikkoa :D Saas nähä, veikkaan et elokuussa on kumpu jo melkoinen. 

Saa nähä muuttuuko LA ultrassa, neuvolan mielestä se olis 29.12, omasta mielestäni ehkä kuitenkin 30.12 ja sit tuntuu että saattais olla sikiö pienempi viikkoihin nähden jolloin LA voi siirtyä jopa tammikuulle.

Kaveri jolla on 3 viikkoa jäljessä raskaus minusta totes, että hänellä on selvä vauvamasu, kyllähän se näytti aika isolta mutta sen on pakko olla turvotusta, ei viikoilla 8-9 yleensä ole masua kellään, eihän? Jokainen raskaus on toki erilainen.

Tässä mietin, kun kuunneltiin sydänääniä kaverin kanssa kotidopplerilla ja hän väitti niitä ääniä omaksi pulssikseen niin onko se tosiaan niin, että omatkin sydänäänet voi saada kuuluviin navan alta?