Kumpa tietäisin mitä voin tehdä. Tytöllä oli taas tosi paljon masukipuja, reppana:( 22 jälkeen oli pahempi mutta 23 jälkeen meni naama niin punaseks ja tuntu että kohta ei tule enää henkee kun toinen itki niin kovasti:(. Sain lopulta heijaamalla nukahtamaan. Jospa nää masuvaivat alkais helpottamaan. Huomenna ostan maitojauhetta ja kokeilen jospa se auttais. 

Tyttö oli hereillä 19 alkaen joten ollaan oltu tytön kanssa. Nyt sain tehtyä kauppalistan huomiselle. Mä en lähtenyt tänään kauppaan vaikka jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Syötiin sitten pakastimesta mitä löytyi. Yleensä olen kyllä tässä vaiheessa kipassut kauppaan mutta tänään ajattelin että huomenna lähen aamulla kuitenkin isommalle kauppareissulla niin yritän täl kertaa sit ostaa niin pitkäks aikaa ettei tuu ennen ens viikon tiistaina kauhean pahaa tarvetta lähteä kaupoille. Ja sit kun kotihoito tulee torstaina seuraavan kerran niin voin käydä kaupassa jos jotain on unohtunut (yleensä ne tulee keskiviikkosin).

Aatelkaa kohta on kevät! Päivät selvästi pitenemään päin, valoisuutta on nykyään paljon pidempään mitä kuukausi sitten kun neljältä alko pimenee. 

Hyvää yötä!

S