Kasassa ollaan, kiitos vaan kommentista Sussuliini=) Pitää varmaan päivitellä nyt useammin ettei siellä ruudun toisella puolella ihmetellä=) Heh. Koko viime yön kuulu lantiosta semmosta outoo naksumista ja tuntui kun lantio on löystynyt ja paukkuu kun vaihtelin asentoa. Tää vois olla hyvä merkki siitä että vauva on valmistautumassa tuloon. Samalla kun istahdan tuolille tai pöntölle niin tunnen kuinka vauva painaa alas. Kipua en kuitenkaan vielä tunne, vaan vähän epäkumavaa kiristävää tunnetta. Jännää!

Eiliset tunteet toki pamahti aamulla taas kyyneleinä ´päälle. Nyt oon kuitenkin enemmän keskittynyt tähän taas niin ihanaan pahaan oloon ja mietinkin pitäskö soitella kättärille ja kysyä ihan et onko tää normaalia. Tosin päätin kyllä että tänään menen mielummin apteekkiin hakemaan helpotusta ja kaveri suositteli Gefilusta, joten sitäkin haettava kaupasta.

Päivän ohjelma on pikanen kauppa,posti,apteekkireissu. Sen lisäksi ehdotin kaverilleni joka on joutunut kiireellisesti sairaalaan sappikivitulehduksen takia, että voisin mennä häntä katsomaan mutta vaikuttaa siltä että hän ei jaksa nyt ottaa vieraita vastaan.

Uuden vuoden kanssa kävi hyvin. Kaksi ystävä pariskuntaa kutsui minut heille, en osannut päättää kumpaan menisin, päätin että ehkä kuitenkin lähempänä olevaan osoitteeseen. Nyt sain kuulla, että juhlat on yhdistetty juurikin sinne osoitteeseen joka on tossa 10 minuutin ajomatkan päässä. Kelpaa mulle! Käyn ostamassa sinne vähän naposteltavaa tänään ja kiva sitten laittautua ja ottaa ehkä viimeiset kuvatkin masun kanssa=)

Kohta hyppään suihkuun että pääsen liikkeelle. Ajattelin että otan koiran autoon asioimisen ajaksi ja käymme sen jälkeen hautausmaalla viemässä kynttilän. Piti jo jouluna viedä mutta unohtui sitten siinä kiireessä..

Illemmalla voisin pestä koiran.

Olen tehnyt kaikkee hauskaa kuten kirjoittanut viestin puhelimeeni valmiiksi jonka lähetän läheisille kun synnytys käynnistyy:) Ja sitten olen kirjoittanut listan mitä kaikkea pitää viime hetkellä pakata sairaalakassiin kun tulee lähtö. Eli siis mitä semmosta pitää pakata mitä ei voi etukäteen sinne laittaa, kuten puhelimen laturi koska niitäkin mulla on vain yksi.

En oo taaskaan syönyt pariin päivään kunnon ruokaa. Lähinnä ruisleipää, jogurttia ja sitten ulkona sämpylää tai hamppareita. Pitää tänään hakee kaupasta jotain hyviä kotiruoka aineksia kun ei taas pariin päivään tule käyneeksi. Niin ja samalla voisin sairaalakassiin ostella jotain eväitä.

S