Ystäväni tuli tänään kylään viikon nuoremman tyttärensä kanssa. Asettelimme pienokaiset vierekkäin ja otimme muistoksi kuvia. Vaikka painoaeroa ei ole paljoa niin jotenkin hänen tyttärensä näytti paljon kookkaammalta. Minun oli heiveröinen vieressä, mutta kuitenkin pitempi. Vierailu oli ihana. 

Hyvä että olemme saaneet yöuniin rytmin. Nyt sen uskaltaa tännekin kirjoittaa kun viikko mennyt suhteellisen hyvin. Tyttö nukkuu 6-8 tunia putkeen per yö. Viime yönä jopa 9 tuntia ilman mitään herätyksiä. Mutta vastaavasti sitten taas valvoo päivät. Tänään nousin kello 8 ylös ja kotihoito tuli kello 9. Kotiin palattuani tyttö ei ollut nukkunut kuin puoli tuntia. Sen jälkeen sain hänen väsynyttä itkuaan kuunnella tunti kausia ennen kuin sain hänet äsken eli kello 17 vasta uneen. 

Päivä oli onnistunut kun lähdin Kumpulan vekarakirppikselle ekan kerran. Paikka oli täynnä porukkaa kun he ovat maanantaisin kiinni niin luonnollisesti siellä oli paljon mammoja laittamassa tavaroita myyntiin. Minäkin tein löytöjä.

IMG_4777-normal.jpgIMG_4778-normal.jpgIMG_4782-normal.jpgIMG_4781-normal.jpgIMG_4780-normal.jpgIMG_4779-normal.jpg

Maailman ehkä makein löytÖ oli noi kudotut pinkit housut ja vaan 0,2senttii, että mä rakastan kirppiksii!!=)

Mun piti tulla hehkuttamaan myös tuota Kumpulan aluetta. Nyt kun eksyin sinne ihan oikeasti kaduille pyörimään niin  rakastUIN puutaloihin ja niihin idylLeihin pikku katuihin. Mahollinen asunnon myyminen ei yhtääkkii tuntunutkaan kauhean pahalta. Nuo talot siellä on käytännössä omakotitaloja. Puutalot on pieniä, eli kaks kerroksisia ja minä ainakin haluaisin asua alimmassa jolloin pihalle meni olisi kuin olisi oma piha. Eikö? Osaako kukaan sanoa onko siellä koskaan asuneena tarkemmin tietoa miten turvallinen paikka on?

Innostuin ja tulin kotiin tutkailemaan hintatasoa alueella. Vaikuttaa siltä että ikävä kyllä sielläkin on kaikkiin taloihin tulossa putkiremontti ja sitten ei olis mulla varaa sieltä ostaa. Harmillista. Aloin googlettamaan muita lähialueita. En tiedä löytyiskö joskus tuolt joku mun budjettiin sopiva mutta ehdottomasti varteen otettava vaihtoehto!

S