Oon tänään moneen otteeseen kironnut kuin paljon ollaan menty takapakkia tän päivän aikana. Tytöllä on selvästi taas masuvaivoja, kipristelee ja on itkenyt tänään todella paljon.

Viime yönä heräs tyttö kello 4 eikä nukahtanut 10 minuuttia pidemmäksi aikaa koko loppu yön aikana. Olin aivan loppu aamulla. Syötin tytön ja lähdettiin kävelylle joka päättyi myös itkuun. Kun päästiin sisälle itku vaan paheni. Onneksi tuntia myöhemmin tyttö alkoi rauhoittua, oli ehkä puolisen tuntia rauhallinen. Sinä aikana sain syötyä, mut sitten alkoi taas huuto ja ystävälle lähteminen meni inhottavasti kun toinen itki kun yritän valmistautua. Lopulta nukahti autossa ja oltiinkin ystävälläni 13 aikoihin jolloin tyttö nukkui sikeästi pari tuntia mitä siellä oltiin.

Ihana pikkuinen perhe ja kaksi pientä lasta hänellä on. Aika meni kuin siivillä lapsista puhuessa. Tyttö nukkui siis noin 13-15.30...

Kotiin tullessa olin niin väsynyt että päätin viedä koiran heti ulos jotta voidaan sitten nukkua rauhassa pari tuntia. No sehän ei mennyt putkeen ollenkaan. Tyttö oli rauhallinen lenkin ajan, nukkui ja me koiran kanssa oltiin taas iloisia kun oli valoisaa ja rauhallista kotikaduilla. 

Heti kun nostin tytön vaunuista kotirapussa niin alkoi se huuto. Ja se vaan jatkui ja jatkui. Seuraavat 2 tuntia en edes muista mitä tein. Kun tyttö rauhottui nopeasti tein ruokaa ja sain tiskattua ja imuroitua puolessa tunnissa. Lopulta nukahti 18 aikoihin ja mä en enää siin vaiheessa saanut unta. Nukahdin 20 aikoihin ja sit tyttö herättikin 21 aikoihin.

Ja nyt viimeset 3,5h tyttö on ollut suurimmaksi osaksi itkuinen;(

Sain äsken nukahtamaan mutta olen joutunut jo moneen otteeseen hakemaan syliin ja tuudittamaan uneen uudelleen. Nytkin kuuluu makkarista ääntä. Aivan kuten viime yönä, tyttö ei pysty nukahtamaan vaan jokin vaivaa ja herättää hänet.

Oon aika väsynyt mut yritän tänä yönä saada unta. En halua uskoa, että tää on taas tätä huutoa tästä eteen päin kun meillä meni niin hyvin tossa.. Toivotaan parasta.

Huomenna vien tytön ja koiran hoitoon veljelleni joskus 15-16 aikoihin ja hyppään sieltä junaan. Kaverin kans mennään samaa matkaa keskustaan. Kello 17 alkaa ne kolme kymppiset ja sieltä olisi tarkoitus lähteä takaisin Vantaalle 19 aikoihin. Olis kiva olla takas Vantaalla viimeistään kello 20.

Sunnuntaina piti olla kotipäivä mut äiti kutsuikin kylään kun sairaalasta päässyt läheinen tulee kylään. Ihan kiva saada äidistä seuraa, se tekee aina mulle ja tytöllekin hyvää.

Ensi viikolla tulee kotihoitaja ti ja to. Ilmoittivat tänään. Lisäksi tulee mulle rahaa niin ruokaostosten lisäksi ajattelin käydä vähän kattelemassa kauppoja. Mitään en varsinaisesti tarvitse mutta.. Kaveri vinkkas että on Kumpulassa vekarakirppis jonne voisin viedä tavaraa myyntiin. Meen kohta selvittämään millanen paikka on kyseessä ja mitä hintoja pyytävät viikon pöytävarauksesta.

S