Tätä kysymystä mietin usein. Sitähän on mahdoton tietää tai ennustaa. On hassua ajatella, että ei tiedä miltä oma lapsi näyttää. Mitäs jos se ei näytä ja näin ollen tunnu yhtään minun vauvalt? Hmm... Onneks ruskeat silmät on niin dominoivat, että tuskin tulee muun väriset.. Ja sama tukan suhteen, molemmilla tummat joten ..?! Onko kellään mitään tietoa?

Tänään päätin, että nyt on tehtävä tän viikon kaikki ikävät jutut kerralla. Pusersin ja puhkin, välillä hammasta purren mutta nyt on kaikki pahimmat tehty..

Pääsin kello 17 töistä, kävin postis heittää pari pakettia, hain koiran ja lähdettiin eläinten hautausmaalle Metsälään käppäilee ja vietiin haudalle kynttilä. Kotona 18.15, pesin pyykkii, laitoin astianpesukoneen pyörii ja aloin siivoomaan. Pesin kylppärin ja keittiön, pyyhin pölyt, imuroin ja pesin lattiat.19 aikoihin aloin kokkaamaan herkullista ihanaa kana,riisi,kasvis risottoa. Ja levättyäni hetken suuntasin kello 21 suoraan vanhalle kämpälle koiran kanssa. Siellä pimeessä (sähköttömässä) asunnossa sitten siirtelin tavaroita sähköfirman toiveiden mukaisesti. Toisin sanoen mun koko omaisuus oli neuvottu siirtää keskellä huonetta päällekkäin, pystyyn.. sen takia että mitkään sohvat tai sängyt eivät saaneet olla n.metriä seinästä. Kunnes viime viikolla sain tietää että myöskään kattolamppujen alla ei saa olla mitään. Joten sain luvan siirtää TAKAISIN tavaraa vaatehuoneeseen, osan siirsin parvekeelle ja sitten pari nurkkaa molemmissa huoneissa oli missä ei tehdä sähkötöitä, sinne työnsin loput. Voin sanoa että sattui kyl masuun kun ähkin ja puhkin ja käytin kaikki voimani. Noin 22 suunnattiin sieltä puistoon iltakävelylle sateeseen ja hetki sitten tultiin kotiinn. Nyt väsyttää ja joka paikkaa kolottaa. Huomenna herätys 6.30.

Loppuviikon suunnitelmat töiden jälkeen;

To kylään

Pe kirjastoon hakemaan ne 10 äitiys/odotuskirjaa

La leffaan

Su grillaa

Ja sit onkin ma viel vapaata niin ehkäpä vihdoin vauvantarvikkeita kattelee ihan näin alustavasti!

-S