Täällä ollaan töissä 16-22 vuorossa. Juuri söin viimeisen aterian ennen huomista sokerirasituis testiä. 12 tunnin paasto tuntuu vaan tosi pahalta jo nyt :( Pääsen kotiin kello 22, käytän koiran, käyn suihkussa ja yritän nukkua etten ajattelisi nälkää. Aamulla nousen kello 6, käytän koiran ja ajan Helsinkiin. Huomiseksi olen sopinut myös pinnasängyn noudon, saan 10 eurolla pinnasängyn mikä näytti aika hyvältä, jos ei vastaa odotuksia niin voin aina myydä sen eteenpäin!

Eilen mulla oli tää sama vuoro 16-22. Mulla oli se lääkäri, sitten olin vielä koiran kanssa uudelleen ulkona. Ulkoiltiin eilen kolme pitkää lenkkiä ja se oli molemmista kivaa. 

Tänään herättiin joskus 9.30, vietiin 11 aikaan ystävän kanssa tavaraa itsepalvelukirpputorille ja sieltä kävin vielä vauvanvaatekirpparilla itsekseni ja tein muutaman löydön. En saa ostaa enää vaatteita joten nää oli enemmän kuin mieleiset!

Nalle oli ihana 2,5 euroa. Ja pitkään metsästämäni tähtityynynpäällinen vauvan sänkyyn 5,5e.

1374755_10153256161045463_1269610645_n-n

 

Huomenna on tosiaan se testi, sitten ajan hakemaan pinnasängyn ja kello 12 pitäisi olla kahvittelemassa muutaman ystävän kanssa. Käyn vielä kotona koiran kanssa olemassa ennen töitä kello 16.

Torstaina lähdetään ystäväni kanssa kiertelemään kirpputoreja. Pieni painostus oli joten täytyy nyt pitää kukkaron nyörit tiukalla ja ostaa vain jos löydän jotain tosi tärkeää. Oli nimittäin tänään laskujen maksu edessä ja 300e vakuutusmaksuja vei melkein tilin miinukselle. Ei hyvä. Samalla kun kierrellään kirpputoreja käyn hakemassa Tuusulasta hoitopöydän ilmatteeksi, can't wait!  Illalla pitäisi olla kaverin luona kahvittelemassa kello 18.

Perjantaina veljen kanssa oikeusaputoimistoon kello 10.00. Sen jälkeen ajattelin että käyn viemässä kirpputorille lisää vaatteita, pesen auton, käyn kämpillä hakemassa postit jne. 

Lauantaina on treffit kello 13.00 ystävän kanssa keskustassa. Käydään syömässä ja vähän kierrellään kaupoilla. Äsken sain kuulla että samalle illalle olisi "arvostele mun illallinen" -part one kaverin luona, ollaan suunniteltu tuota 2kk ja nyt vasta tuli varmistus tuolle. Eli nyt saa nähä joutuuko valitsemaan.

Sunnuntai on muuten vapaa.

Ja ensi viikolla on töitä 12-20.

En ole ehtinyt kauheasti miettimään mitään muuta kuin sitä että vauva on ja voi hyvin. Jotenkin helpottavaa ja ihanaa tietää.

Töissäkin on nyt kaikki esimiehet tietoisia kun tänään sähköpostia tuli että Kelaan on mennyt työnantajalta viestiä. Kaikki hyvin siis!

S