Keskiviikkoa=) Eilen illalla hain sen närästyslääkkeen apteekista. Olo on tällä hetkellä sen osalta ookoo.Muutoin olo on flunssainen ja väsynyt. En pysynyt enää hereillä eilen 23.30, ihmettelin kun väsytti niin jumalattoman paljon. Nukahdin heti kun menin sänkyyn. Heräilin 7 aikaan aamulla ja palasin takas nukkumaan vielä yhdeksään.

Ystäväni tilanne sairaalassa ei ole parantunut. Olen kovin huolissani ja peloissani myös omalta osalta jos jotaitan tuollaista minulle sattuisi. Takana 25 viikkoa ja edessä vielä 15. 

Huomenna pitää olla töissä jo kello 7.30, tällä viikola muut päivät on olleet 12-20. Se ei sinänsä haittaa kun pääsen niin aikasin mutta yöunet varmaan jää lyhyemmiksi.

Vauvan liikkeet tuntuvat selkeämmin mutta silti niitä tulee harvoin, eli rauhallinen on.

Vauvan aivot alkavat nyt kehittyä. Samoin keuhkot kehittyvät nyt enemmän päivä päivältä.

Lapsi kasvaa, ja hänen luunsa vahvistuvat. Kädet ovat täysin kehittyneet, ja sormissa on jo sekä pienet kynnet että sormenjäljet. Lapsi myös koskettelee omaa vartaloaan käsillään. 

Hänen silmänsä ovat täysin kehittyneet, mutta silmäluomet ovat edelleen kiinni. Lapsi kuulee kohdussa paljon ääniä, siellä ei ole hiljaista. Hän voi kuulla puheesi, ruoansulatuksen ääniä, sydämensykkeesi ja hengityksesi. 

Painoa on nyt kertynyt noin 900 grammaa ja pituutta noin 30 senttiä.

Uskomatonta!

S